Results 1 to 3 of 3

Thread: I have made 3 posts, but none have shown!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12

    I have made 3 posts, but none have shown!

    Hi, long time browser, first time poster (a while ago).

    I created a thread in the LCD section, and I guess it needed approval. It was a question about an LCD controller's compatabiltiy with a certain LCD. No thread was ever created, I attributed this to me being new, and that it needed authorization. This was a week or so ago.

    I posted in response to a question, in the OS OPtimization subforum, to no avail.

    I posted in the Technical/laptop subforum, in response to a question. Was my post deleted?

    Admin, please! How do I make a first post around here??

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    5
    You just did

    I noticed that too when I made a post on a thread (which would have been my first post). It had a link in it and I thought that due to me being new, it may not allow links.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    12
    Oh, I did not know that. But not even a warning?? :-C My posts are lost to teh internets.

Similar Threads

  1. Replies: 1158
    Last Post: 04-06-2011, 09:38 AM
  2. More than 10 posts in main page "Last 10"
    By gork in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 5
    Last Post: 07-29-2004, 06:00 PM
  3. I made some more things for my carputer
    By turbochris in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2004, 07:22 PM
  4. What Are New Posts
    By wkolodny in forum Mp3car Forum Suggestions/Comments
    Replies: 2
    Last Post: 05-13-2004, 08:18 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-10-2001, 12:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •