Results 1 to 2 of 2

Thread: The Head Unit powers up but i get no sound

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    The Head Unit powers up but i get no sound

    I just installed a Pioneer DEH-2150UB head unit. the head unit powers up but i get no sound out of my speakers. So i tested speaker wiring with different unit and i got sound. Then I swaped the acc and + battery cable around then i got sound out my new head unit. But now i Lose all the settings and radio stations when i turn off my car.

  2. #2
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,359
    Blog Entries
    2
    Sounds like your battery cable isn't providing any power. Test it with a multimeter to make sure you are getting voltage on that line. Check fuses to make sure they aren't blown.

    If there is a blown fuse, make sure you understand why before reconnecting it to the stereo.
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 01-20-2009, 03:31 AM
  2. Blocking my steering wheel controls to head unit
    By scotty562 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2008, 08:47 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 11-22-2007, 10:54 AM
  4. Replies: 17
    Last Post: 11-10-2007, 12:11 PM
  5. Seat Ibiza Mk4 Alana Head Unit - need sound in!
    By onlineamiga in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-11-2007, 06:02 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •