Results 1 to 8 of 8

Thread: Where to locate in F350

  1. #1
    Newbie lukeduke95's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    BAY AREA!
    Posts
    6

    Where to locate in F350

    Hey Guys,

    I have a Crew cab 97 ford F350. I am trying to figure out where to mount the screen. I am thinking about modding the dash (pic enclosed) to accomodate the screen. Does anyone think it may be too high. I am just thinking that I have very few places to locate the screen. There is that one or making a mini console that come off the bottom of the dahs and the sreen would be more horizontal than vertical. Kinda looks like an upside down J.

    Let me know what you think. Or opinions
    Attached Images Attached Images    

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria BC Canada
    Posts
    42
    if your doing away with the deck why not just get an indash lilliput rather then hack up the dash
    http://www.digitalww.com/DWW-7VGT.htm

  3. #3
    Newbie lukeduke95's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    BAY AREA!
    Posts
    6
    I don't really like the popout ones. Would rather have it mounted. If all works out I wont need the head unit. But we'll see.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria BC Canada
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by lukeduke95
    I don't really like the popout ones. Would rather have it mounted. If all works out I wont need the head unit. But we'll see.
    then yah whip out the bondo and get crackin lol

  5. #5
    Constant Bitrate bridqer's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Maryland/Arizona
    Posts
    131
    Well, I have the DWW-7VGA and it puts the screen about where your sketch places yours. I think the placement is perfect for navigation, it is not too far from the view of the road. Even with it that high the only other vehicles that can see the screen are other trucks(crown vics can't so no hassels). I don't know how it is in other cars, but using the TS in a F-350 takes practice to keep the hand steady on most roads.
    '99 F-350 Crew 7.3L~'02 F-350 Crew 7.3L~ '04 Dakota SLT+ 4.7L
    MII12000opus120~MII12000opus120~MII10000opus150
    NA~Senao dual 7.4 ant~Orinoco Gold
    Pioneer~Pioneer~PG Octane-R R5.1MT
    Xenarc, Rikaline6010, Garmin OEM16 HVS, CoPilot10

  6. #6
    Variable Bitrate darkhalo's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Puerto Rico
    Posts
    302
    that third pic looks about right..
    Carputer: 2.8Ghz P4, 512 RAM, 120gb HDD, WIFI, TV tuner, CDRW/DVDROM, Slot load DVD in front.
    Screen: Lilliput 7" touchscreen (Custom made Carbon Fiber Screen Enclosure)
    S2000 Carputer

  7. #7
    Newbie lukeduke95's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    BAY AREA!
    Posts
    6
    Hey bridger, got any pics of that screen in yours???

    An F350 has quite the stiff suspension.

  8. #8
    Constant Bitrate bridqer's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Maryland/Arizona
    Posts
    131
    Here you go, just took this one now.
    Attached Images Attached Images  
    '99 F-350 Crew 7.3L~'02 F-350 Crew 7.3L~ '04 Dakota SLT+ 4.7L
    MII12000opus120~MII12000opus120~MII10000opus150
    NA~Senao dual 7.4 ant~Orinoco Gold
    Pioneer~Pioneer~PG Octane-R R5.1MT
    Xenarc, Rikaline6010, Garmin OEM16 HVS, CoPilot10

Similar Threads

  1. Where CAN I LOCATE THIS!?
    By mbkowns in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-2004, 04:54 PM
  2. Trying to locate uhf/vhf remote
    By darkwingduck in forum Off Topic
    Replies: 3
    Last Post: 01-23-2004, 12:24 PM
  3. Replies: 17
    Last Post: 10-23-2003, 07:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •