Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Lilliput TouchScreen hookup problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12

    Lilliput TouchScreen hookup problems

    Hey everyone..I've been trying to hook up my Lilliput 7" touchscreen to my mini pc, but after installing all the drivers and hooking up all the cables(I believe correctly), still nothing but "no VGA signal"... can anyone help, I've exhausted myself trying all the different possibilities... Thanks in advance!

    BTW, I'm connecting everything using the power from the wall, untill everything is running right and then everything is going into the car. Also, i know the PC is running right because I'm able to run it on a normal monitor.

    Thanks again!

  2. #2
    Variable Bitrate choyak's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Buena Park, CA
    Posts
    326
    You probably have the wrong resolution it needs to be 800x600
    Carputer currently 'ghettoed' into car!!!

    EPIA MII-12000
    Ampie Case with rigged extra USB
    Hitachi 60GB
    Holux GPS mouse with iGuidance 2.0
    Lilliput 7" touchscreen
    Netgear WG121 USB WiFi
    Carnetix P1260

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12
    tried it..and still the "no VGA signal"..

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12
    Please help...

  5. #5
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    1. Don't cross-post. It will only annoy people.

    2. Don't expect an answer in just 2 hours. Sometimes you get one quickly, sometimes it takes some time.

    3. What type of motherboard are you using? When you say you've tried "everything", what does that consist of? Have you tried using a computer that you know has good output?

    Have you read the FAQ in the LCD section that says "Everything you've ever wanted to know about your Lilliput?"
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12
    Motherboard:VIA CLE266 + VT8235 Chipset Motherboard
    As far as what I've done.:
    -Connected VGA cables
    -Lowered Resolution and Color Quality to the loweswt possible.
    -Enabled VGA
    -Set to LCD (as states in FAQ of Lilliput)

    The computer I'm using works fine on a CRT, but when it comes to the Lilliput , it's a different story.All I get is a blank screen and sometimes it pops up a "No VGA signal".

    & yes, i have tried everything I found that would relate to this issue in the FAQ as well..


    Any help is appreciated and sorry if I annoyed anyone...just trying to bring the topic to a more specific forum..

    Thanks!

  7. #7
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    Have you tried the Lilliput on a working computer besides the Via?
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  8. #8
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    441
    Have you done any modding to the lilli or is it still in the original out-of-the-box form?

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by Bugbyte
    Have you tried the Lilliput on a working computer besides the Via?
    No, I guess I should,... but it's because I've been thinking I'm not connecting or enabling something, but I could be wrong

    Quote Originally Posted by maxxell
    Have you done any modding to the lilli or is it still in the original out-of-the-box form?
    Yes I have modded it... This project was orignally started by a buddy of mine that molded the screen, but prior to molding he did check that the screen was functioning. The only thing is that he wasn't able to finish it before he moved out of the country, so now I've taken it over. I've put everything back together exactly how it should be and the screen is working...Since I'm seeing the "no signal" screens.

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    12
    ttt

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 7" Lilliput for sale NO TOUCHSCREEN
    By CDesigns in forum Classified Archive
    Replies: 11
    Last Post: 05-24-2004, 09:47 PM
  2. Lilliput touchscreen woes/probs
    By Leddy in forum Input Devices
    Replies: 0
    Last Post: 05-15-2004, 08:42 PM
  3. Lilliput touchscreen problem
    By samc in forum Input Devices
    Replies: 1
    Last Post: 05-09-2004, 11:12 AM
  4. Trouble dragging on Lilliput touchscreen
    By archimense in forum Input Devices
    Replies: 4
    Last Post: 05-06-2004, 08:04 PM
  5. lilliput touchscreen problems
    By dominic in forum Input Devices
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2004, 06:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •