Results 1 to 2 of 2

Thread: Navigation problem

  1. #1
    cts
    cts is offline
    Newbie
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1

    Navigation problem

    hello, i am new here so i could use some help!!
    i am using navigator 3 with map monkey and greek maps.
    while trying to navigate i am getting an error msg ""PATH NOT FOUND: INCORRECT BEGINNING LINE DIRECTION""
    The wird thing is that the first time i click "navigate" to a road, it works like a charm!
    If i try to navigate to another road then the error msg appears...

  2. #2
    _
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Little Elm, Texas
    Posts
    13,500
    you might try posting this in the designated form for your problem, I'd bet you would get an answer a lot quicker

    =]

    http://www.mp3car.com/vbulletin/gps/

    or even here for MapMonkey:
    http://www.mp3car.com/vbulletin/software-and-software-development/
    Jan Bennett
    FS: VW MKIV Bezel for 8" Lilliput - 95% Finished

    Please post on the forums! Chances are, someone else has or will have the same questions as you!

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 09:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 09:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 02:38 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •