Results 1 to 3 of 3

Thread: Epia TC 1000 & Wireless USB not recognized

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    10

    Epia TC 1000 & Wireless USB not recognized

    Hi,

    I have a Lilliput Blaxtream with a Epia TC1000 Mobo running Windows XP.
    It does not recognize my Netgear WG111v2 USB wireless adapter. If I turn the PC off it should see the new hardware on startup but it doesn't. I have installed/uninstalled all the drivers. I have tested the Wireless USB adapter on my laptop with XP and it found the new hardware on startup.
    The manual say that wireless is configured with GPRS network card, does this mean it wont support the USB wireless ?

  2. #2
    Low Bitrate susuking's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    SoCal
    Posts
    69
    it should be able to work with it. try updating the driver manually in device manager. it sometimes work .
    Progress Bar: [//////////]100%

    Have M10000, 40gb 2.5"hdd, i guidance, wireless,slim slot drive, delorme gps, roadrunner, liliput touchscreen, opus150w ...
    all fabrication done...

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    10
    Tried the earlier version Netgear WG111 USB wireless adapter and it works. PC recognised it straight away.

Similar Threads

  1. Installing a USB Hub up-front? Read this...
    By hd54321 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 02-09-2007, 11:49 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 06-08-2005, 08:08 PM
  3. EPIA USB 2-port module not fitting.
    By Bailey in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2005, 09:29 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 07-21-2003, 02:18 PM
  5. Via Epia Questions - need multiple serials, ps/2 ports, USB
    By nxt125 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-07-2002, 08:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •