Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: BU-353, gpsd, and obdgpslogger?

  1. #11
    Low Bitrate 2009Prius's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    60

    Question

    Made a small step forward. After some security updates ubuntu asked to restart. After restart the obdgui started to show the GPS info again! However after logging for maybe 5 or 10 minutes the gps.lon gps.lat gps.alt
    got stuck at the same values, no longer changing, even though I was driving and tangoGPS showed the correct location on the map all the way, so GPS was working, just not passing the info to obdgpslogger correctly. Any suggestions?

  2. #12
    Low Bitrate 2009Prius's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    60

    Question

    Tried a couple of more times. obdgpslogger still only records the first few minutes of GPS coordinates and then the values got stuck at the same place. I also tried without running tangoGPS and the result is the same. Still waiting for some suggestions....

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Getting OBDGPSlogger to run on the Sheeva Plug
    By Bugbyte in forum OBDII GPS Logger
    Replies: 32
    Last Post: 04-22-2010, 05:49 PM
  2. On gpsd, obdgpslogger, and udev hotplug
    By chunkyks in forum OBDII GPS Logger
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2009, 11:11 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •