Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem with my remote control..

  1. #1
    TGF
    TGF is offline
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14

    Problem with my remote control..

    moderators - if it doesn't belong to here, please move the thread but don't lock..

    Hey you..
    I have a problem with my remote control of my "Ford Focus".
    It sometimes working and sometimes not.

    I took it to the garage and he said that it was nothing; He repaired it and it worked good.

    2 days ago, the problem came again.
    I can't open/close my car with the remote control

    What is the problem?

  2. #2
    FLAC muldrick's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South-Central PA
    Posts
    1,241
    Hmmm, mp3car....ford focus remote. carputers.....ford focus remote. I just don't see the relation.

    "he said it was nothing", but he repaired it?

    How could he repair "nothing".

    Did you pay for it??? I'd bring it back.
    AtmosUSA.biz, E-Cig Mods
    "A great smoking alternative"

  3. #3
    TGF
    TGF is offline
    Newbie
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14
    I paid, ya.
    He said "It's Nothing" because it isn't a big problem.

    He said that it was just the remote control itself that wasn't good.

  4. #4
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,948
    Moved to Off Topic.

    TGF, please read my PM to you.
    If you don't understand what I'm attempting to convey, please ask. I want to make it abundantly clear.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  5. #5
    Maximum Bitrate JimmyFitz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    735
    I don't know that anyone on here can help you. It seems that you just wanted to vent about it. You don't give much information about the problem.

    Does your remote range decrease when your carPC is running? Mine did. This is typical of some fords and other makes too. Is there something you can do about it if that is the problem? maybe.
    ~Jimmy

Similar Threads

  1. Pioneer Wired remote control
    By tea4two in forum Input Devices
    Replies: 65
    Last Post: 02-12-2014, 02:45 PM
  2. FS: $100 - OPUS 150 & Battery & Remote Control Power / Reset
    By fromplanetbob in forum Classified Archive
    Replies: 10
    Last Post: 02-12-2007, 05:49 AM
  3. How can I setup RR to work with a media remote control?
    By number1ontheweb in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2007, 09:44 AM
  4. FS: Opus 150, Battery & Remote Control Power and Reset
    By fromplanetbob in forum Classified Archive
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2006, 07:04 PM
  5. car remote control
    By cooljavy in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2003, 01:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •