View Poll Results: Install...or not install, hat is the question!

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Do a basic system with wall the lovely stuff you already have.

    14 45.16%
  • Use it as a test bed for your future system. Call it Volvon

    11 35.48%
  • Just do sound and run your pocket PC through the Aux IN

    3 9.68%
  • Fuggedaboutit. Pimp a ride worth pimping.

    3 9.68%
  • Why does your name sound farmilliar? Wait who are you again?

    9 29.03%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: should i even bother put in a carputer?

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    1,164

    should i even bother put in a carputer?

    So...after a long, tense while, i finally got a set of temp wheels t hold me over until things settle down at my mom's new restaurant- a 1989 Volvo 740GL.

    Shut up raf, don't laugh, mine wasn't born a Ford POS

    Anywyas, i have about...damn it...8...9 different variations of a carpc i can install in about 24 hours, bt....is it worth it? i mean, put it this way, other than for the ability to test out my HUD....is it really worth it? Poll out people!
    Carputer Progress: Here we go again...

    THE GF THEME
    Genesis has speed
    Genesis has class
    Genesis sent money
    before your a__;)

    Join the fight against carputters. EMAIL ME!

  2. #2
    And then I was mod. Tidder's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    4,207
    do something basic that you can rip out quick.
    Tidder

    Try RevFE
    The best resurrected frontend I've ever used, period.

  3. #3
    Raw Wave BoyNextDoor's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Walden, NY
    Posts
    2,115
    lol... my dads favorite car... do whatever you'd like, but don't kill yourself doing it...

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    1,164
    lol well, the good news is, there WILL be a carpc in that Volvo...

    depending on how long Avalue takes with my mobo, i will let you know about how awesome a pc it will be.

    I will have to start with the sound system anyways, so yeah, through the pocket pc i will go first, then i will do what is necessary when i et my board back. If not, i'll use one of my my SBCs to create a decent basic CPC
    Carputer Progress: Here we go again...

    THE GF THEME
    Genesis has speed
    Genesis has class
    Genesis sent money
    before your a__;)

    Join the fight against carputters. EMAIL ME!

  5. #5
    Maximum Bitrate galvitron's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Socal
    Posts
    719
    Volvon?? Haha.
    2006 Lancer Evolution IX MR In-Dash PC Project - WIP

    Planning:
    [----------] 100%
    Purchasing:
    [----------] 90%
    Installation/Fab/Assembly (Revised v2):
    [----------] 90%


  6. #6
    Variable Bitrate will1384's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Jefferson, AR U.S.A
    Posts
    331
    I took mine out for repairs, upgrades, new LCD, ETC ETC and it looks like
    I could get an entire "CarPC like" setup in some of the new larger screen
    GPS systems - for around, or less than, the upgrades to my current CarPC


    I like a computer better - more options, but the other is cheaper now,
    just checked

  7. #7
    FLAC
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    NY
    Posts
    1,164
    Yeah, i hear that. I have been standardizing my base system with SBC's and mini ITX, which i can do other projects with when its out dated. The LCD...yeah...its aggravating to upgrade. I really wanted to just get it right the first time and swap out systems as my car progresses, with the only upgrades being new modules i add.

    BTW, if you want to sell.... i'll see what my funds say.
    Carputer Progress: Here we go again...

    THE GF THEME
    Genesis has speed
    Genesis has class
    Genesis sent money
    before your a__;)

    Join the fight against carputters. EMAIL ME!

  8. #8
    Variable Bitrate quantum's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    372
    Most definitely needs a NiteMax tied into it, GF.

    Good luck with the new wheels!

  9. #9
    Maximum Bitrate pRoFiT's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Fresno, CA
    Posts
    795
    VOLVO's are awesome! I had a 740 Turbo or was it 720? Anyways fast as hell for something i thought was going to be a piece of $H!T.

    Do a full install! Nitemax for sure.

    I remember jumping ours on the back roads once. Smooth landings
    Um, I guess this is where you put something witty.WITTY

    My Web site, in the design stage. http://home.comcast.net/~cstrachn

    Modified RRSkinEditor http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-skins/65723-rrskineditor-bugs-fixes-comments-current-progress-outdated.html

  10. #10
    The Lavender Tie Just
    Made It Obvious
    Rafster's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    3,084
    Why does your name sound farmilliar? Wait who are you again?

    Who the hell are you again??????!!!????

    Rafster

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. 2006 Tacoma Carputer
    By rac3pm in forum Show off your project
    Replies: 11
    Last Post: 04-21-2009, 01:54 AM
  2. Using an xbox as carputer
    By Shorty2301 in forum Newbie
    Replies: 7
    Last Post: 11-27-2007, 09:41 PM
  3. Anyone put a carputer in a 4th Gen Eclipse?
    By dukevader in forum Show off your project
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2007, 07:16 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 05-31-2007, 05:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •