Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Desktop PC - Internet problem...?

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    24
    I know some ISPs only allow 1 or 2 IP, and since you're on a switch, this might be the problem. They could be disabling http access, while leaving you with an open connection. Try disconnecting the other PC, see if that improves things.

    Not sure it will help, but it's worth a try. I'm not even sure the set-top box would be using up one of your IPs.

  2. #12
    The Lavender Tie Just
    Made It Obvious
    Rafster's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    3,084
    Ad-Aware (Free)

    SpyBot Search And Destroy (Free)

    AVG Anti-Virus Suite (Free)

  3. #13
    Variable Bitrate Bimmerstyle's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Belgium
    Posts
    264
    Quote Originally Posted by Rafster View Post
    Ad-Aware (Free)

    SpyBot Search And Destroy (Free)

    AVG Anti-Virus Suite (Free)
    Just ran Spybot S/D. I allready had it on my PC but forgot all about it. Updated the thing and performed a complete scan. Result: Two minor threads found:

    -DoubleClick
    -Win32.agent.bm

    They're gone now. But I doubt these were the ones causing my problems...

    My ISP allows up to 4 IP's so I also don't think the problems lie there. The Set-Top box is also using one of them. (it handles EPG, interactive content and so on)
    BMW 525tds -Biostar I94GM-I4 -Celeron M44O 1,86GHz, M2-ATX, 1Gb, 320GB -HQCT RDS tuner -Creative Extigy -iBus controller -Lilliput 7" touchscreen -DLS Ultimate A7 amplifier -Focal 130K, 130V, 27V2 speakers

    Bezel Worklog-My Install -iDrive F01 RR Skin

  4. #14
    The Lavender Tie Just
    Made It Obvious
    Rafster's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    3,084
    Try having Windows reinstall the NIC driver, or see if there are newer drivers for your NIC on the manufacturers website.....

    Rafster

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Full size PC if space is not a problem?
    By popuptoaster in forum Newbie
    Replies: 47
    Last Post: 11-26-2004, 06:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •