Page 11 of 22 FirstFirst ... 23456789101112131415161718192021 ... LastLast
Results 101 to 110 of 219

Thread: openMobile 0.7 is now feature complete

  1. #101
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Thanks John. From your description, it sounds like the problem is with the HD Radio resuming from hibernate. If you get a chance today, reproduce the problem and post the debug.txt. This will require the OMDebug plugin that can be installed using the "Install additional plugins" application in the OM folder in the start menu. After generating the error, close OM, and post the debug.txt located in Users-->UserName-->AppData-->Roaming-->OpenMobile.

  2. #102
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    Wouldnt hurt to try? Google around for similar issues and there fixes.
    if this dll is the problem, then why does my wifi work in windows when Im home or near a hotel?

  3. #103
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by customaudioman View Post
    if this dll is the problem, then why does my wifi work in windows when Im home or near a hotel?
    Wlanapi.dll is what allows OM to manage your wireless profiles and connections. It is not needed to connect to a wifi signal. Please verify that it is not on your system before following the link below.
    This patch should do the trick: KB 918997

  4. #104
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    I know in my tool bar I have a window update I have not installed yet, so I will try that first.

  5. #105
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    hey, i just checked my carputer, it only has sp2 on the system. Im updating to sp3 at the moment, sorry about the mixup. I hope this works.

  6. #106
    Variable Bitrate heezer7's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    IL, USA
    Posts
    284
    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    - HD Radio is the current media
    - Turn car off, PC hibernates
    - Turn car on, PC resumes from hibernation
    - Radio loading, not playing.
    - Attempt to click preset, no luck. But can get to HOME.
    - Try to click Radio, Media just briefly highlights button.
    - Exit/Quit works.
    - Reload OM everything works.

    John
    Thanks for the info. I am the only one on the dev/testing team that has this radio so it has not received testing outside of my setup so we appreciate the info.
    When you clicked on the presets did you see the station change but hear nothing?
    Do you have a USB sound card?

    Thanks

  7. #107
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by customaudioman View Post
    hey, i just checked my carputer, it only has sp2 on the system. Im updating to sp3 at the moment, sorry about the mixup. I hope this works.
    updating to XP SP3 will likely fix the problem. I'll try get something on the OM website today that states the OS and update requirements.

  8. #108
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    I just installed sp3, it works great now, no crash issues; thanks

  9. #109
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by customaudioman View Post
    if this dll is the problem, then why does my wifi work in windows when Im home or near a hotel?
    Is it using the built-in windows wifi service? or a third party wifi manager (perhaps one that came with your card)? If its a third party one, then it gets exclusive access to the wifi card and we (or anything else on your PC) cant access it.

    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    JC: Thanks. I will check on the settings.

    ws6vert: Happens in OM, touch and mouse. If I exit I can work the OS just fine.

    The touch part "seems" to be related to hibernation. The scenario:

    - HD Radio is the current media
    - Turn car off, PC hibernates
    - Turn car on, PC resumes from hibernation
    - Radio loading, not playing.
    - Attempt to click preset, no luck. But can get to HOME.
    - Try to click Radio, Media just briefly highlights button.
    - Exit/Quit works.
    - Reload OM everything works.

    EDIT: Note that is Media (MP3s) are the current media, it resumes and I hear music, so I don't try to exit and restart OM. So right now I cannot say it's limited to radio (and I'm at work right now).

    Overall a minor inconvenience at this point, but a bugger to do on the road

    If there is a specific sequence/test you would like, feel free to ask.

    John
    It almost sounds like either the radio or the hd radio plugins are crashing so I would be interested in the debug log.

  10. #110
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    678
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    Thanks John. From your description, it sounds like the problem is with the HD Radio resuming from hibernate. If you get a chance today, reproduce the problem and post the debug.txt. This will require the OMDebug plugin that can be installed using the "Install additional plugins" application in the OM folder in the start menu. After generating the error, close OM, and post the debug.txt located in Users-->UserName-->AppData-->Roaming-->OpenMobile.
    I agree it's a hibernation issue. There is no issue with full shutdown/startup. I will attempt the debug thing when I get home later.

    John

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-27-2009, 01:44 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-09-2009, 08:02 AM
  3. StreetDeck music search feature
    By Kimota in forum StreetDeck
    Replies: 16
    Last Post: 12-13-2007, 04:02 PM
  4. Replies: 34
    Last Post: 11-06-2007, 02:42 PM
  5. Feature Request: DVD/Movie playing while in GPS mode
    By MatrixPC in forum Road Runner
    Replies: 15
    Last Post: 05-16-2006, 03:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •