Page 15 of 22 FirstFirst ... 5678910111213141516171819202122 LastLast
Results 141 to 150 of 219

Thread: openMobile 0.7 is now feature complete

  1. #141
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    682
    That is along the lines of what I started out with. However, I now agree with Heezer's earlier point, and your point, that the radio is powering up ( I noticed the RDS info is scrolling/changing ) so maybe not related to hibernation but I don't know.

    The on-board audio output device in general appears to be working. If I switch to the media player, I get music. Back to radio and no audio. Exit OM and back in and back to radio, I get the audio.

    The audio device is using the Microsoft provided driver, which I am assuming is functional.

    I currently have no more ideas other than try to install the boards provided driver (DG945GCLF) and I'm beginning to ramble

  2. #142
    Variable Bitrate heezer7's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    IL, USA
    Posts
    284
    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    Okay. Other than the HD settings in OM, I cannot select anything as "default audio device", everything is set to, and my only option is "High Definition Audio Device" (the 'name' of the on-board audio).

    My apologies if I am missing something obvious.
    Sorry, I missed this before. Let me look a few things over before you try that and I will get back to you. Thanks for the patients and help.

  3. #143
    Constant Bitrate Grimoire's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fayetteville, NC
    Posts
    223
    Think I found a bug. I cant update the database for my music. Every time I put a new folder of music (ie, Korn's new album in the Korn folder) and check the box to 'update on stat up' it start updating the database and I see about 3.7 percent then it has ERROR - (and then the song name.mp3) If I delete that folder and do a sync, all is well... How do I delete and recreate the database to avoid this?

    Other than that, FREAKING awsome software. I applaud you guys, youve really knocked this one out of the park.

  4. #144
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    to delete the database, navigate to C-->Users-->User Name-->App Data-->Roaming-->OpenMobile, and delete the OMMedia2 file. You may have to turn on hidden folders to navigate here.

    Note to self... make FAQ

  5. #145
    Constant Bitrate Grimoire's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Fayetteville, NC
    Posts
    223
    Appreciate it. I will attempt this and get back to you. I figure this should fix the problem, wonder whats causing it though? Thanks again.

  6. #146
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by Grimoire View Post
    Appreciate it. I will attempt this and get back to you. I figure this should fix the problem, wonder whats causing it though? Thanks again.
    Don't know, but if you can post the debug log, that can be a great help. It's found in the same folder as the database, if you have OMDebug plugin installed

  7. #147
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    If theres one file thats keeping the indexing from getting past 3.7% and once removed everything works then the problem is the file....deleting the database wont change that.

  8. #148
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4

    2 issues

    This frontend is great. I have 2 question/issues I hope someone can help with.

    First one is easy....how do you remove that speech plugin?
    Second....
    When I start Pandora from the radio tab and I select the source, it comes on and plays 1 second of sound and then goes silent. If I select another channel it again will play 1 second and then no sound. I can't get it going.

    Here are my specs:
    I'm running xp sp3 on a laptop(for now)
    2gb ram
    it is an amd turion 64 , but my OS is 32 bit

    I am currently on wifi and have a great signal.I have the wifi plugin and it shows this as well.

  9. #149
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    To remove the speech plugin, just delete OMSpeech.dll from the OpenMobile/Plugins directory.

    The pandora bug is known and only occurs in windows XP. It's on schedule to be fixed before 0.7 is officially released.

  10. #150
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    thanks.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-27-2009, 01:44 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-09-2009, 08:02 AM
  3. StreetDeck music search feature
    By Kimota in forum StreetDeck
    Replies: 16
    Last Post: 12-13-2007, 04:02 PM
  4. Replies: 34
    Last Post: 11-06-2007, 02:42 PM
  5. Feature Request: DVD/Movie playing while in GPS mode
    By MatrixPC in forum Road Runner
    Replies: 15
    Last Post: 05-16-2006, 03:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •