Page 18 of 22 FirstFirst ... 8910111213141516171819202122 LastLast
Results 171 to 180 of 219

Thread: openMobile 0.7 is now feature complete

  1. #171
    Variable Bitrate heezer7's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    IL, USA
    Posts
    284
    Yeah, looks like a sound device disappeared? Will attempt to get a new radio plugin out tonight so this will default back to the default device in the future and not crash. Will also check out band switching. Will post here when I get it up there.

  2. #172
    Variable Bitrate heezer7's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    IL, USA
    Posts
    284
    Visteon HD Radio plugin updated. Fixed the error from above from happening and switching bands. To get the new version go to the install additional plugins in the openmobile folder in the start menu and select HD Radio again.

  3. #173
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    76
    with regards to my wifi problem, I'm using winxp to configure my wifi, no other programs installed. But i'm doing a clean install and if it works with the right plugins not installed then i'll add the wifi and run debug too and post here. Thanks and sorry for the noob questions!

  4. #174
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Quote Originally Posted by khisanthax View Post
    with regards to my wifi problem, I'm using winxp to configure my wifi, no other programs installed. But i'm doing a clean install and if it works with the right plugins not installed then i'll add the wifi and run debug too and post here. Thanks and sorry for the noob questions!
    Windows XP SP3?

  5. #175
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by khisanthax View Post
    with regards to my wifi problem, I'm using winxp to configure my wifi, no other programs installed. But i'm doing a clean install and if it works with the right plugins not installed then i'll add the wifi and run debug too and post here. Thanks and sorry for the noob questions!
    http://openmobile.sourceforge.net/wi...es#Version_0.7

  6. #176
    Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    14
    What happened to OS X support? 0.7 was touted as bringing os x support back?

    You guys are supposed to be the saviour of the mac crowd?

  7. #177
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by khisanthax View Post
    with regards to my wifi problem, I'm using winxp to configure my wifi, no other programs installed. But i'm doing a clean install and if it works with the right plugins not installed then i'll add the wifi and run debug too and post here. Thanks and sorry for the noob questions!
    I had a wifi issue, just make sure you have sp3 update and it will work.

  8. #178
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,267
    Blog Entries
    1
    Ok I tried the updated HD radio module and it worked!!... sort of.

    The crash is gone and OM is stable but there are numerous problems that I will do my best to describe. HD radio has a very weird "echo" in the stream which goes away if I hit the stop button on the media bar. Strange but after I hit the stop it sounds perfect. Navigating away from radio does not stop the radio stream. I can click music, load my list, and play a mp3, but the radio also keeps playing. I know RR handles this by muting the line-in, not sure how OM works it. So yes the HD radio is working, but once launched it won't stop lol. If I return to Radio the echo comes back until I hit stop again. So overall it works, scans and saves fine, changes stations fine, but has the echo issue along with being unstoppable. Also noticed the entire OM suite seems to get a bit laggy once HD radio is launched. Otherwise it's very snappy.

    Music player is cool and intuitive, I really like where this is headed. One gripe is I can't use the forward arrow to advance a song, or just put my entire list on shuffle. Could be me, maybe im missing something, but can;t seem to get that working.

    GPS embedded fine and appears to work good using iGuidance. Embedding could perhaps use a IGnative mode to remove the tool bars from the app to show more map space.

    Overall I'm liking OM so far, pretty darn good for a 0.7 release (beta)

    I was also wondering if I can turn off the fade effects? They are cool but I think the interface would be even quicker without them.

    -Joe
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  9. #179
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    682
    I had this at first. The properties for the Line In setting in windows was set to "listen to this device" or wording to that effect. This causes two streams, one via windows itself and one via OM.

    Un-check that and the radio echo will go away. Well, it did for me

  10. #180
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    Ok I tried the updated HD radio module and it worked!!... sort of.

    The crash is gone and OM is stable but there are numerous problems that I will do my best to describe. HD radio has a very weird "echo" in the stream which goes away if I hit the stop button on the media bar. Strange but after I hit the stop it sounds perfect. Navigating away from radio does not stop the radio stream. I can click music, load my list, and play a mp3, but the radio also keeps playing. I know RR handles this by muting the line-in, not sure how OM works it. So yes the HD radio is working, but once launched it won't stop lol. If I return to Radio the echo comes back until I hit stop again. So overall it works, scans and saves fine, changes stations fine, but has the echo issue along with being unstoppable. Also noticed the entire OM suite seems to get a bit laggy once HD radio is launched. Otherwise it's very snappy.
    This is my biggest complaint with RR...they touch a lot of things they really shouldn't touch. An application should never be muting and unmuting system wide volume controls it should be handling audio in a way that effects only itself and no other applications. Just follow jmullans instructions and it will undo what RR did.

    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    Music player is cool and intuitive, I really like where this is headed. One gripe is I can't use the forward arrow to advance a song, or just put my entire list on shuffle. Could be me, maybe im missing something, but can;t seem to get that working.
    Not sure exactly if I understand the question.. a long click on either an artist or an album will queue the entire selection for playback. Then the next/previous buttons or next/previous gestures can be used to control playback. Shuffle is done with a random button on the bottom right of the media bar (tap to enable/tab to disable). We have support for much more advanced music management but haven't finished the skin for it yet.

    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    GPS embedded fine and appears to work good using iGuidance. Embedding could perhaps use a IGnative mode to remove the tool bars from the app to show more map space.
    Yea embedding external GPS is not the recommend GPS method (just a placeholder for now). You'll hear more about our nav plans over the next few weeks.

    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    Overall I'm liking OM so far, pretty darn good for a 0.7 release (beta)

    I was also wondering if I can turn off the fade effects? They are cool but I think the interface would be even quicker without them.

    -Joe
    Yea thats one of the changes for 0.8...smoother effects that transition a lot faster (so you can get to the next screen quicker). Until then effects can be disabled by going to Settings-> General Settings and checking "Disable Advanced Graphics". That should provide the snappy interface you're looking for.

    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    I had this at first. The properties for the Line In setting in windows was set to "listen to this device" or wording to that effect. This causes two streams, one via windows itself and one via OM.

    Un-check that and the radio echo will go away. Well, it did for me
    Exactly

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-27-2009, 01:44 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-09-2009, 08:02 AM
  3. StreetDeck music search feature
    By Kimota in forum StreetDeck
    Replies: 16
    Last Post: 12-13-2007, 04:02 PM
  4. Replies: 34
    Last Post: 11-06-2007, 02:42 PM
  5. Feature Request: DVD/Movie playing while in GPS mode
    By MatrixPC in forum Road Runner
    Replies: 15
    Last Post: 05-16-2006, 03:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •