Page 13 of 15 FirstFirst ... 3456789101112131415 LastLast
Results 121 to 130 of 142

Thread: openMobile 0.8 Released

  1. #121
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by boba_phett View Post
    OK, I just retried the mono command, with sudo and OM opened.
    Maybe I missed something, but what I understood was that mono is used to open OM, not to be run after OM.

    Just a thought.

    Cheers,
    John
    ZOTAC G43ITX-A-E 2.5ghz Core i3 2GB 160GB SSD
    Win7 Ultimate - OpenMobile - Directed HD - Wifi
    OMMaps + MS GPS Puck - WiFi via LTE Android phone
    2 Zones - Matrix Orbital LCD - Arduino - Build Pics

  2. #122
    Newbie bakin113's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Murrieta, California, United States
    Posts
    42
    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    Maybe I missed something, but what I understood was that mono is used to open OM, not to be run after OM.

    Just a thought.

    Cheers,
    John


    mono is needed to run OM on linux builds. it doesn't run by itself
    Hardware: Two Diamond Audio D3 10" subs, 7" Lilliput eby701, 2.7Ghz AMD 45w Sempron, Gigabyte mobo, 512MB nVidia 9800, 1GB RAM, 500 GB, M4ATX

    Software: OpenMobile

    My First Build

  3. #123
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2
    So... as this is an open source project, i would expect to be able to download the source code somewhere, so... where do i do that?

    I want to port it to Aros (Amiga research os) for personal use and port it to Amiga OS 4.x, for use on my soon to arrive Amigaone X1000.

    Both systems boot like a bat out of hell and can be powered shut just by cutting the power without repercussions.
    Plus it's something different to what anybody else has and i like different :P

  4. #124
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by hectorcuper View Post
    So... as this is an open source project, i would expect to be able to download the source code somewhere, so... where do i do that?

    I want to port it to Aros (Amiga research os) for personal use and port it to Amiga OS 4.x, for use on my soon to arrive Amigaone X1000.

    Both systems boot like a bat out of hell and can be powered shut just by cutting the power without repercussions.
    Plus it's something different to what anybody else has and i like different :P
    The problem with AROS is that just about any software needs to be written from scratch just for it. Source is here:
    http://openmobile.svn.sourceforge.net/viewvc/
    but thats not going to help you because you would need to port mono as well:
    http://www.mono-project.com/Supported_Platforms

  5. #125
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2
    But mono was/is for Linux builds only right?
    Linux and Aros do not have a lot in common, so far as i know.

    Up till now, for most of the programs i've ported to Aros, i had to copy all the source code manualy into the Aros SDK and then modify where needed (yes, quite a lot of work :P)

    Greetz,
    Mark

  6. #126
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by hectorcuper View Post
    But mono was/is for Linux builds only right?
    Linux and Aros do not have a lot in common, so far as i know.

    Up till now, for most of the programs i've ported to Aros, i had to copy all the source code manualy into the Aros SDK and then modify where needed (yes, quite a lot of work :P)

    Greetz,
    Mark
    Look at the link I posted
    Mono has been ported to windows, linux, osx, solaris, bsd, Nintendo Wii and Sony PS3 on 11 different architectures. Pretty much everything except Aros. You would need to port 2 things...Mono which is the compiler portion and mscorlib which is the runtime library.

  7. #127
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    just chat1, whats new for next update? I would like eq adjustment within OM. volume control would be better if i could turn the volume up without hitting the volume button. I like using my air mouse by just clicking on the program button on the mouse for quick volume up and down. Like how it is on SD2. Also the gesturing doesnt do a solid line when tracking forward or backwards when drawing a line. It like you have to do it very slow for the line show solid on screen. if I do it to fast. it shows line of little dots. sd2 gesturing seem smooth. what about bluetooth phone support. it seem this FE is coming together nice. I really want to retire my sd2 soon, so keep up the good work.

  8. #128
    Newbie jontheinstaller's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    riverside ca
    Posts
    37
    I have a win 7 pc using a zotac 8100 with wifi amd prossesor with a 500 gb hard drive
    My problem is I have my Evo tethered to my pc and it works fine the problem is when I use pandora through there web site it work flawlessly but when I use it on open mobile sometimes it will play 4 songs then stop or sometimes it will play 2 seconds of each song and never play a hole song.
    I have tried to uninstall and reinstall and still get the same results any help would be great.

  9. #129
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    682
    Quote Originally Posted by jontheinstaller View Post
    I have a win 7 pc ..... but when I use it on open mobile sometimes it will play 4 songs then stop.
    I have been noticing a similar thing with the media player. I have so far only noticed it on shuffle, on the all titles tab. Will play a few songs then just sit there, not advancing to the next song. If I swipe, or press the play button, it will advance.

    John
    ZOTAC G43ITX-A-E 2.5ghz Core i3 2GB 160GB SSD
    Win7 Ultimate - OpenMobile - Directed HD - Wifi
    OMMaps + MS GPS Puck - WiFi via LTE Android phone
    2 Zones - Matrix Orbital LCD - Arduino - Build Pics

  10. #130
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by jontheinstaller View Post
    I have a win 7 pc using a zotac 8100 with wifi amd prossesor with a 500 gb hard drive
    My problem is I have my Evo tethered to my pc and it works fine the problem is when I use pandora through there web site it work flawlessly but when I use it on open mobile sometimes it will play 4 songs then stop or sometimes it will play 2 seconds of each song and never play a hole song.
    I have tried to uninstall and reinstall and still get the same results any help would be great.
    I have the same issue with my samsung jack tethered to my core 2 duo carpc when using OM. my Pandora plugin says loading, i never even get to the playing of my station. Im running on wxp sp3. on my labtop I run vista, Pandora works fine. Just not on my carpc in xp.

Similar Threads

  1. Skype Plugin released
    By lambosprit in forum RR Released Plugins
    Replies: 157
    Last Post: 12-21-2010, 10:58 AM
  2. openMobile 0.8 Developer Preview
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 75
    Last Post: 10-10-2010, 07:15 PM
  3. openMobile 0.6.0.16 Released (3/8/10)
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 33
    Last Post: 07-12-2010, 07:29 PM
  4. openMobile 0.6 Released To Testers
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 26
    Last Post: 06-26-2010, 01:11 PM
  5. OpenMobile 0.5.0.14 Released (11/27/09)
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 21
    Last Post: 01-20-2010, 09:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •