Page 6 of 15 FirstFirst 123456789101112131415 LastLast
Results 51 to 60 of 142

Thread: openMobile 0.8 Released

  1. #51
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    671
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    Does it stay hung forever or does it eventually let you click the buttons?
    That could be a good question and i will try in the morning. It almost my bedtime

  2. #52
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    671
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    Does it stay hung forever or does it eventually let you click the buttons?
    Today I tried leaving the menu and trying every so often, while on the road. Over the course of 20 minutes it continued to act the same. No reaction to those button presses, except Exit (and About also). External Nav functioned but never actually called up the external app. Just blank black space where app would normally appear.

    Cheers,
    John

  3. #53
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    Today I tried leaving the menu and trying every so often, while on the road. Over the course of 20 minutes it continued to act the same. No reaction to those button presses, except Exit (and About also). External Nav functioned but never actually called up the external app. Just blank black space where app would normally appear.

    Cheers,
    John
    Do you try external nav first whenever it seems to hang? (theres a plugin thats doing something very wrong-trying to figure out which one so we can push an update)

  4. #54
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    What about OMSpeech. Is it showing up? Have you tried removing it to see if thats causing it?

  5. #55
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    671
    Quote Originally Posted by justchat_1 View Post
    Do you try external nav first whenever it seems to hang? (theres a plugin thats doing something very wrong-trying to figure out which one so we can push an update)
    No. I try Radio or Music. I tried external nav along with the other buttons to see to what extent the issue was

    Quote Originally Posted by ws6vert
    What about OMSpeech. Is it showing up? Have you tried removing it to see if thats causing it?
    OMSpeech tab is showing on the bottom. I will go out and remove that shortly.

    What is the best/quickest way to remove plugins without re-installing? Simply remove the DLL ?

  6. #56
    Raw Wave
    Auto Apps:loading...
    justchat_1's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Boston, Ma or NY,NY
    Posts
    2,359
    Quote Originally Posted by jmullan99 View Post
    What is the best/quickest way to remove plugins without re-installing? Simply remove the DLL ?
    Currently...yes

  7. #57
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    671
    Quote Originally Posted by ws6vert View Post
    What about OMSpeech. Is it showing up? Have you tried removing it to see if thats causing it?
    Sorry for the delayed response. Been busy. This morning, started up the car, exited OM from the resume state. Deleted the OMSpeech.dll and restarted OM. The buttons behaved the same (highlight but no action). However, the 2-3 times I have used it since they behaved normal. I will be out-and-about a few more times today, enabling me to try several more times.

    John

  8. #58
    Maximum Bitrate ws6vert's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Baton Rouge
    Posts
    523
    Thanks for your efforts, we are trying to get to the bottom of it. We appreciate your patience.

  9. #59
    Maximum Bitrate jmullan99's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Niagara Falls, Ontario
    Posts
    671
    I don't want to seem like a pest, however, I have noticed that OMMedia doesn't always remember the state of Random/Shuffle, or the last used playlist. Not sure if this is bug or just not refined yet, but wanted to mention.

    Cheers
    John

  10. #60
    Low Bitrate gothate's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    103
    Hey! I seem to always have issues with getting OM to work for the most basic stuff. Sorry! Here's what I'm running into:

    Windows 7 Professional 32bit

    Only installed plugins:
    Built-in media player
    Openmobile Database

    Skins:
    Default skin: core
    Default skin: music

    First install:
    Music button doesn't do anything, highlights when I press it though
    Plugins button takes me to the plugins screen with a "Loading..." but never progresses past that.

    After a couple restarts with no effect, I uninstall and reinstall
    Second install:
    Plugins button still goes to plugins screen with a forever "Loading..."
    Music button now takes me to the music browser screen with 3 songs from my C:\Users\username\Music folder which i assume is default for the plugin. None of the songs will actually play though, and the media buttons have no effect.


    Questions:
    - Is there any way to not do fullscreen? I didn't see any settings for it. Just a convenience thing for me when testing on my home pc, I'd never use it non-fs in the car.
    - I just assume the media location settings are in the plugins that aren't loading. It's been a while since I played with the last version (which was uninstalled previous to 0.8 install)

    Hope this is useful!

Similar Threads

  1. Skype Plugin released
    By lambosprit in forum RR Released Plugins
    Replies: 157
    Last Post: 12-21-2010, 10:58 AM
  2. openMobile 0.8 Developer Preview
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 75
    Last Post: 10-10-2010, 07:15 PM
  3. openMobile 0.6.0.16 Released (3/8/10)
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 33
    Last Post: 07-12-2010, 07:29 PM
  4. openMobile 0.6 Released To Testers
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 26
    Last Post: 06-26-2010, 01:11 PM
  5. OpenMobile 0.5.0.14 Released (11/27/09)
    By justchat_1 in forum OpenMobile
    Replies: 21
    Last Post: 01-20-2010, 09:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •