Results 1 to 6 of 6

Thread: Another hibernation problem..

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    66

    Another hibernation problem..

    Hey, I read threw this forum to see if I could find a post that is close to my problem, however I couldn't find one. My problem is with Hibernating... some times it hibernates just fine. The other times it stays at the blue windows screen and just sits there doing nothing, the screen before it says its going into hibernate. I'm running an Intel D945GCLF, 500gb HD partitioned into 3 drives (50gbs for C, 425gbs for Media, 25gbs to test other Nlited OS's) 1gb ram, X-fi extreme audio sound card, Xenarc 700ts, m2-atx psu, with windows xp sp3 nlited. Can anyone tell me what can fix this problem? Thanks in advance

    P.S. the computer is just being benched tested right now, want to make sure everything works before i put it in.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    30
    i wish i can help .. why dont you try to change the installed XP windows ?

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    88
    Could you please post the details or a picture of the information on the blue screen?

  4. #4
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    66
    Its solved....I took my soundcard out and ran the onboard sound. Havent had a problem since.

  5. #5
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    Gawd...more and more problems I'm hearing about with Creative sound cards...
    It's too bad they still survive solely on the SB16 reputation of years ago...lol

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by WuNgUn View Post
    Gawd...more and more problems I'm hearing about with Creative sound cards...
    It's too bad they still survive solely on the SB16 reputation of years ago...lol
    Come on now... The AWE32 ROCKED

Similar Threads

  1. Opus 150 problem coming back from hibernation...
    By Sal R. in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 01-10-2008, 04:20 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 06-19-2006, 05:10 PM
  3. Problem with hibernation
    By tratpop in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2006, 06:38 PM
  4. Bluetooth problem and hibernation
    By ThEScReW in forum Map Monkey
    Replies: 0
    Last Post: 02-05-2006, 04:29 PM
  5. Xenarc 1040 POS hibernation problem
    By Vinister in forum LCD/Display
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2005, 12:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •