Results 1 to 2 of 2

Thread: Yet another 800x480 haunting thread

  1. #1
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772

    Yet another 800x480 haunting thread

    Guys, I just noticed someone posted success with SP1300 and Lilliput using Powerstrip. Year ago PowerStrip did not support Epia boards at all so I am quite surpriced to learn someone sucseeded. Anyway I have realised there is brand new major rev. of PowerStrip out:
    http://www.entechtaiwan.net/util/ps.shtm
    PowerStrip 3.64.544 Beta
    Did anyone try this one with some recent CLE266 drivers to see if timing can be adjusted on M10k?

  2. #2
    Maximum Bitrate LagunaICE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Czech republic
    Posts
    772
    By the way it looks like there are new CLE266 WinXP drivers out too (after more then half a year):
    DriverVer=12/29/2005, 6.14.10.0276
    http://www.viaarena.com/default.aspx...0&SubCatID=101

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 04-04-2005, 02:25 PM
  2. 800x480 with Radeon 9200 & Xenarc
    By ayclens in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2004, 01:00 PM
  3. 800x480 on my laptop vga output
    By yourbigfun in forum LCD/Display
    Replies: 16
    Last Post: 01-07-2004, 02:03 PM
  4. Replies: 27
    Last Post: 12-10-2003, 07:36 PM
  5. Has anybody got 800x480 to work with ver2 xenarc?
    By ChrisC in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 10-25-2003, 05:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •