Results 1 to 5 of 5

Thread: USB frees after hibrnate!

  1. #1
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138

    Unhappy USB frees after hibrnate!

    I'm having an issue I wanted to see if anyone else had come across. Every time my computer come back from hibrnate all my USB ports will be disabled so that my touch screen+GPS. i will have to manually unplug my USB hub and plug it back again for it to work????
    i'm using Xp pro

    I am sorry if someone else ask this question, but i tried to search and couldn't find any info. please help me
    thanks in advance
    HOnda Accord '94

  2. #2
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,045
    Under device manager(My Computer Properties, Hardware, Device Manager), find the USB icons. Right click and there should be a power tab. Disable the "allow windows to shut off power to this device to save power" or something along similar lines. Then Apply, Close, done. That should help. Try that for each.

  3. #3
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138
    i'll try it this morning before i go to work then i'll let you know.
    thank you for your reply
    HOnda Accord '94

  4. #4
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138
    Quote Originally Posted by 2k1Toaster
    Under device manager(My Computer Properties, Hardware, Device Manager), find the USB icons. Right click and there should be a power tab. Disable the "allow windows to shut off power to this device to save power" or something along similar lines. Then Apply, Close, done. That should help. Try that for each.
    nope didn't work
    HOnda Accord '94

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    May 2006
    Location
    Kansas City
    Posts
    25
    i didnt find where to un check it at ??

Similar Threads

  1. USB IR stick to COM port??
    By vxcarpc in forum Input Devices
    Replies: 17
    Last Post: 03-20-2008, 06:31 PM
  2. Problem with ITPS / hibernation and External USB HD
    By veetid in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2006, 08:35 PM
  3. USB2.0 hub don't go full speed in XP
    By Gredd in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 07-24-2005, 10:31 AM
  4. USB power issues - opinions please
    By zaxxon in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2005, 10:03 PM
  5. are usb 2.0 devices able to work with usb 1.1 hubs?
    By chris in nh in forum General Hardware Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 06-28-2004, 07:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •