Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: TinyXP Beast edition problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2

    Unhappy TinyXP Beast edition problem

    well I installed the beast edition of tinyxp and it works great but I have one problem.

    when using any p2p program (im not asking for any links or anything so this shouldnt be illegal to ask) i have problems with the ports.
    lets put azureus for example. I try using a Port Test and no matter what I try it sais i have a NAT Problem. the problem is I dont have a Nat firewall and the firewall proggy I use is Sygate but I allowed azureus with it. the thing is I think that the problem is with the windows firewall which is basicly not there when I try to open it. so... what do I do?

  2. #2
    Maximum Bitrate binary.h4x's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Fairfax, VA
    Posts
    852
    try using UPnP(universal Plug 'n Play), Its under the plugins menu on the menubar(Azureus).

    BTW: P2P is not illegal.
    2007 Honda Fit Sport 1.5L SOHC-VTEC

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by binary.h4x
    try using UPnP(universal Plug 'n Play), Its under the plugins menu on the menubar(Azureus).

    BTW: P2P is not illegal.
    still nothing, im tellin ya its gotta be that damn windows firewall which i cannot access cause its not there on this rls...

    --EDIT--

    I tried utorrent port test and its said:

    Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

    Checking port 32459 on XXX.XXX.XXX.XXX...

    Error! Port 32459 does not appear to be open.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    London
    Posts
    32
    Silly question, what route out are you using? Phone?, wlan? are the ports blocked on there?

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1
    i had the same problem with the udp port of emule..
    i`ve three pc connected via wireless and i have emule in a pc which receive the internet connection from one the other.
    i setted the firewall of the pc with direct internet connection so it open the udp port of emule only for the requested pc but emule is now using a low id!!

    finally, i had another problem:
    the tinyxp beast edition can see the other pc in WLAN and can have access to them and the other can also see it but they can`t have access to its files and directories. how can i do??

    really finally:
    i`m using total commander to connect to the ftp servers but with `tinyxp beast edition` total commander can`t connect itself to the ftp; probabli because the windows ftp has been removed from the installation.. i`m asking you if there is a patch for the ftp too.

    thanks

  6. #6
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,259
    Blog Entries
    1
    Im using beast edition and utorrent. I also have the same problem but it will still work. Im DL at 400k, if that port is not open it still works you just dont get optimized setting
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1
    yes, but in emule if you have a low id, the queue will never pass..

    and i`ve also the other two problems..

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1

    tiny xp beast legality

    I just got the tiny xp beast from a friend and i was just wondering like does this os register with microsoft on its own without knowing or like has the registry been hacked as well?? it says that i can browse the web but i just need assurance ya know.. ive been getting torrents as well i just need to know is there anyway for MS to find out about this or what...thanks

  9. #9
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,259
    Blog Entries
    1
    NEVER update beastXP! Its stripped for a reason. MS would probably install a gigabyte of garbage on your fresh 400 mb install.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1

    tinyxp beast nat problem

    somebody had the same issue. disapeared after installing TinyXP Rev05

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. reconnected puter and now audio problem..
    By NYCdesignkid in forum Car Audio
    Replies: 2
    Last Post: 05-30-2006, 11:09 PM
  3. gps navilock and com problem
    By lele67 in forum GPS
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2006, 07:41 PM
  4. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 10:38 AM
  5. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2005, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •