Page 8 of 14 FirstFirst 1234567891011121314 LastLast
Results 71 to 80 of 139

Thread: cAVe Live

  1. #71
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    denmark
    Posts
    80
    thz wal , i like your skin so must , still i cant not run your new version from 5-8-70...

  2. #72
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    When I download the zip file containing the program it says the zip is invalid.
    Ive tried on three different pc's.

  3. #73
    Low Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    denmark
    Posts
    80
    clarkie the same happing for me,, when you download the fil just open the fil (unpack)and not save the fil...now version 5-8-7 work for me

  4. #74
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    Sorted it by using WinAce

  5. #75
    Low Bitrate
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    74
    When playing some music tracks, the program seems to get the time of the song wrong.
    The red indicator is not positioned at the end when the song has finished, it continues to the end before the next song starts.

    Feature requests:
    1) Gestures so that we can change to next the song easily.
    2) Auto volume based on speed of the car.

  6. #76
    Newbie bluescreen25's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    43

    cAVe complete Package

    new cAVe package available.

    All Infos and bugreports only on cAVe-Forum since now. We are now in 5 different forums with cAVe and have not the time to answer there. All developer dependend threads please post there.

    We will look to report fixes in different languages in cAVe-forum,download-section.

    much fun, bluescreen25

  7. #77
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    man i can read a word in that forum to dl. any hard link would be useful

  8. #78
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    257

  9. #79
    Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    33
    love the look anyone have issues with this in vista? I have no sound at all...

  10. #80
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    257
    Works ok under Vista for me, make sure you read through the mixer setup under page one of this thread.

Similar Threads

  1. Indexing music in 1.0.9.8 Failed
    By hovalistic in forum StreetDeck
    Replies: 0
    Last Post: 07-07-2007, 12:19 PM
  2. Switched live current rating?
    By RooDBwoY in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 11-22-2006, 07:23 PM
  3. S/B Live Problem
    By 1Munkey in forum Car Audio
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2006, 05:04 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-20-2005, 08:14 AM
  5. Finished: Live Vehicle Tracking
    By xBrady in forum GPSSecure
    Replies: 47
    Last Post: 06-03-2005, 07:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •