Page 12 of 25 FirstFirst ... 2345678910111213141516171819202122 ... LastLast
Results 111 to 120 of 246

Thread: Input tool using MouseWheel

  1. #111
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by silencery
    will it work on an m10000? Can't wait to try it
    Yes, a bit slower than on a real computer but it will

    Ok, the setup is here: http://phoco.net/__Bin/MWIProSetup.zip
    The details for configuration here: http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...spx?ForumID=66
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  2. #112
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    I've installed it 3 times, and everytime I try to run it, I get this error.
    Attached Images Attached Images  

  3. #113
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    The never ending story...
    Have a look here: http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...spx?PostID=142
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  4. #114
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    Don't know why, but the fourth time was a charm. It works. However, "I" can't get it to work now...
    From what I read, when I pressed the mouse wheel, the pop up window should show, but it doesn't. So, I right click the sys tray icon, and select show. Now, the mouse wheel should turn the letters for example, but it doesn't do anything.
    The pop up window only shows briefly when I quit configure.

  5. #115
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Open the configuration and set UseMouseHook to true and UserFrodoComm and UsePowerMate to false, then restart it.

    Have a look into the WMI description, might help on questions like this: http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...spx?PostID=914
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  6. #116
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    Hey Zorro, look what you made me do: a new armrest, with a future integrated mouse in there, runing MWI Doesn't look much now, but you got me working.
    Attached Images Attached Images  

  7. #117
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    I love that idea... looks like a pretty nice PowerMate replacement.
    Let us see more pictures as soon as you have some
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  8. #118
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    Quote Originally Posted by zorro
    I love that idea... looks like a pretty nice PowerMate replacement.
    Let us see more pictures as soon as you have some

    Thanks Zorro. Belive me, you got me thinking with your application, and got to work imediatlly as I came up with the ideea.
    That button was made by me , with a little imagination(you wouldn't believe if if I told you out of what...) It really looks a lot better in reality. When finished, it won't be that tall. I'll put an inverted mouse in there, so I can use its wheel and button. I'll finish up in a few days.
    I'll post more pics soon as I make them with a real camera, this was made with the phone...

    In that pic you can see a small display that will also be integrated in the armrest, showing the outside&inside temp, and the useless time&date.

    After running MWI for a few times, when trying to start it, that error came again...

  9. #119
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    I'm sure you made Brave thinking how he will refactor his solution

    Strange thing with that error. I'll have a look at it.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  10. #120
    Maximum Bitrate Bravellir's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Porto, Portugal
    Posts
    741
    Quote Originally Posted by zorro
    I'm sure you made Brave thinking how he will refactor his solution

    Strange thing with that error. I'll have a look at it.

    He sure did..
    I have this MMI style rotary encoder install - details on my todosomeday list
    Didn't do it yet and went for this, http://www.bravellir.com/wordpress/?p=36 as a temporary replacement, because the alps encoder is not that easy to get here..
    Ikea Case. Epia M10000.M1-ATX. 512 Mb. 2,5" 80 GB HDD. 7" Lilliput. BU-303 GPS. Sony Joystick.
    Status -->
    Lilliput Installed (not indash yet..)
    BraveCar 2.5

Similar Threads

  1. Phone style text input applet (with Source code!)
    By Dominik in forum Software & Software Development
    Replies: 48
    Last Post: 05-19-2008, 05:58 PM
  2. input for panasonic deck
    By dizzytest in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2007, 03:47 PM
  3. Requests
    By CdRsKuLL in forum FreeDrive
    Replies: 118
    Last Post: 08-11-2006, 05:09 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 03-15-2005, 12:07 PM
  5. High Input and Low input
    By got2liv4him in forum Car Audio
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2005, 10:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •