Page 8 of 25 FirstFirst 123456789101112131415161718 ... LastLast
Results 71 to 80 of 246

Thread: Input tool using MouseWheel

  1. #71
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    OK, here's a version that's a bit more gossipy.
    Try that and send me the log once again please.
    Attached Files Attached Files
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  2. #72
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    here you go
    Attached Files Attached Files
    肚子笑痛了
    S60 Install

  3. #73
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Looks good so far. Can you do a bit more like pressing the knob and turning it?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  4. #74
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    thats it, if I move the knob or press the knob in either the test or the main program I get no feedback. If I change the pulse and brightness it shows the program outputting the commands to the powermate, but no response from the powermate
    肚子笑痛了
    S60 Install

  5. #75
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Hmm.. seems to be something with the init of the device.
    Could you try this one?
    Attached Files Attached Files
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  6. #76
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    well the first time I ran the program the light on the powermate went to full brightness. But still no control

    log attached
    Attached Files Attached Files
    肚子笑痛了
    S60 Install

  7. #77
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    This is more than strange. Your device cannot be found for any reason.

    Please have a look into your Device-Manager -> Human Interface Devices.
    How many are there and which one is the PowerMate (it's in the Properties dialog).

    What OS do you have?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  8. #78
    MySQL Error jcdillin's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Miami, FL
    Posts
    4,043
    Windows XP SP2

    under device manager the only thing that is listed for HID is my mouse

    the powermate is actually under USB devices

    if I uninstall the powermate drivers it will install as a HID but it still doesnt work with your software
    肚子笑痛了
    S60 Install

  9. #79
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    This may explain the strange behaviour.
    Griffin itself recommends to enumrate the HID. So unfortunately no solution for that yet.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  10. #80
    Variable Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    315
    Worked on my desktop going to try it on my car pc thanks

Similar Threads

  1. Phone style text input applet (with Source code!)
    By Dominik in forum Software & Software Development
    Replies: 48
    Last Post: 05-19-2008, 05:58 PM
  2. input for panasonic deck
    By dizzytest in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2007, 03:47 PM
  3. Requests
    By CdRsKuLL in forum FreeDrive
    Replies: 118
    Last Post: 08-11-2006, 05:09 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 03-15-2005, 12:07 PM
  5. High Input and Low input
    By got2liv4him in forum Car Audio
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2005, 10:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •