Page 13 of 39 FirstFirst ... 34567891011121314151617181920212223 ... LastLast
Results 121 to 130 of 388

Thread: Archive

  1. #121
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by ŠuTcH
    i have a samsung e700, with a serial data cable, works with the samsung software, yet hyperterminal connects but cant type any characters on the screen..
    The E-700 seems to have a kind of a binary communication on the port, no AT-Command set.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  2. #122
    Variable Bitrate mutilator's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Staffordshire - united kingdom
    Posts
    363
    T610/nokia 6310i
    with wildcomm bluetake bluetooth dongle

  3. #123
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by mutilator
    T610/nokia 6310i
    with wildcomm bluetake bluetooth dongle
    No problem at all... all parts are working well.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  4. #124
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Has Any one tried Nokia 6630. Does this work in full compatibility with phone control ?

  5. #125
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    HI well i have seen the log fife but gives no errouneous message. and more over I did DOUBLE CHECK the Command line and it is correct. and Even now trying the commands u had given are still not working

    MediaCar:
    <WindowToSwitchTo>MEDIACAR</WindowToSwitchTo>
    MediaEngine:
    <WindowToSwitchTo>MediaEngine</WindowToSwitchTo>
    FrodoPLayer:
    <WindowToSwitchTo>FrodoPlayer</WindowToSwitchTo>

    And well i am using windows 2000 as my XP is not working with TOuch screen :-(

  6. #126
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by vicky_obee
    HI well i have seen the log fife but gives no errouneous message. and more over I did DOUBLE CHECK the Command line and it is correct. and Even now trying the commands u had given are still not working

    MediaCar:
    <WindowToSwitchTo>MEDIACAR</WindowToSwitchTo>
    MediaEngine:
    <WindowToSwitchTo>MediaEngine</WindowToSwitchTo>
    FrodoPLayer:
    <WindowToSwitchTo>FrodoPlayer</WindowToSwitchTo>

    And well i am using windows 2000 as my XP is not working with TOuch screen :-(
    Let me check this: Your logfile doesn't say: "SwitchToApp not running. Closing." ?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  7. #127
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Yes just checked it right away
    DOes give this error SwithToApp not running.. closing

  8. #128
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by zorro
    Let me check this: Your logfile doesn't say: "SwitchToApp not running. Closing." ?
    Do the following:
    Open a new command shell (run cmd.exe) then type "tlist -s<enter>" when you have MediaCar or MediaEngine running and send me the resulting list.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  9. #129
    Maximum Bitrate vicky_obee's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    562
    Says... " Not recognised as an internal or external command
    operable program or batch file "

  10. #130
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Go to: http://www.microsoft.com/ntserver/nt...it/default.asp

    Download the x86 (Intel) Version, extract it to your windows directory then you have it
    Skinning to go... VisualDesigner2!

Similar Threads

  1. Sound Blaster External USB Question
    By nirvanades in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-16-2006, 02:09 AM
  2. DVD drive question
    By Pokey in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2004, 05:26 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 02-02-2004, 10:52 PM
  4. lcd power question
    By jrbless in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2002, 01:27 PM
  5. Is this a stupid question??
    By Raymond in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2001, 01:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •