Page 19 of 39 FirstFirst ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... LastLast
Results 181 to 190 of 388

Thread: Archive

  1. #181
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by veetid
    I am about to see if the timeout fixes my earlier problem..
    Maybe it's a good idea to ask TommieG about his experience with the T68i.. you may need a firmware update as well...?!
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  2. #182
    FLAC muldrick's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    South-Central PA
    Posts
    1,241

    Kyocera 6035

    Kyocera 6035 ?
    AtmosUSA.biz, E-Cig Mods
    "A great smoking alternative"

  3. #183
    lbk
    lbk is offline
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    87

    Do you have an ActiveX control by chance?

    Really like the concept but I'm working on an interface that is pretty specific to my needs, and want to just include this functionality without executing another program.

  4. #184
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by lbk
    Really like the concept but I'm working on an interface that is pretty specific to my needs, and want to just include this functionality without executing another program.
    Nope... it's all plain C# / .NET.

    But take a look here: check this out!!!! pc cell phone sdk
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  5. #185
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    Well... So far no luck... I plugged it back into my laptop and the headset stuff worked... Have you ever seen the headset profile not work with certain soundcards? I have an M10000 using the integrated, so it is pretty common... When in my car I see the headset profile connect up and stay connected.. All the audio comes through the speakers, but the phone never gets the audio from my mic... I guess I will try and find a bluetooth headset and pair that with my PC and then try and use it.. This would bypass my onboard soundcard all together right?

    As for the callerid.. I was trying to understand what might be happening, but... I notice, like you did, that the number and name is recognized inside your logfile... So that leads me to believe that my phone has to be sending the correct information back to your software because your software is able to log the correct information... Does your callerid section query different than the section of code that writes the log? Seems like if it could write it in the log, you could display it on the screen..
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  6. #186
    Variable Bitrate danon's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Queensland, Australia
    Posts
    370
    just not to suspense everyone but phoco and motorola A835 worked like a charm... on to the compatibility thread.


    danon
    [....99.9%]
    [HW] 566eMHz/128mb/6gb, FlyVideo3k, RandMgps, M1-ATX, 7" Lilliput, VGA2AVadptrFor2ndVideo, 4CH/100rms, 10"Sub, 40AhDeepCycleTank
    [....99.8%]
    [SW] XP/MMC/FP:D3,FlyTV/AxifeFM,CarMM?
    [Working on] puttingBackEvrythg.

  7. #187
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by danon
    just not to suspense everyone but phoco and motorola A835 worked like a charm... on to the compatibility thread.


    danon
    Did it. Thx
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  8. #188
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by veetid
    Well... So far no luck... I plugged it back into my laptop and the headset stuff worked... Have you ever seen the headset profile not work with certain soundcards? I have an M10000 using the integrated, so it is pretty common... When in my car I see the headset profile connect up and stay connected.. All the audio comes through the speakers, but the phone never gets the audio from my mic... I guess I will try and find a bluetooth headset and pair that with my PC and then try and use it.. This would bypass my onboard soundcard all together right?
    I've heard about that behaviuor in connection with some BT Dongles. People have the Headset, can hear the voice of the caller but the mic isn't routed correct. So you may swap the BT Dongles of your Notebook and your CarPC.
    I have a M10000 too and mine is working (D-Link Dongle).

    <edit>
    Forgot to say: A (real) Hedset and PhoCo won't work at the same time. You'll get the Message "connection already in use" or something like this.
    This is belongs to the unability of having Point-to-Multipoint connections of almost every phone that's on the market these days.
    </edit>
    As for the callerid.. I was trying to understand what might be happening, but... I notice, like you did, that the number and name is recognized inside your logfile... So that leads me to believe that my phone has to be sending the correct information back to your software because your software is able to log the correct information... Does your callerid section query different than the section of code that writes the log? Seems like if it could write it in the log, you could display it on the screen..
    Yes, I agree. As I said, I'm a bit confused about that myself... but I'll find out what it is... I'll just take a while, cause I have to finish up another job first
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  9. #189
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040
    So most people are not using Bluetooth headsets because you can't use them at the same time? This is how I thought it worked... Do you use it is through your soundcard mic/speakers? The weird thing is, I am using the same BT Dongle from my laptop in my car and I get those results... It is a Belkin that is on the compatability list... I might try and take it back and get a D-Link...

    Anyway... Thanks for all the help...

    EDIT: I just went and exchanged my Belkin for a Dlink-DBT 120... Now I can at least rule the dongle out since its the one TommieG uses... I will give it a shot when I get home
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

  10. #190
    VENDOR - Centrafuse veetid's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5,040

    USB Mic mounting question

    I had a ton of problems with my analog mic input on my M10000 and finally decided to give up and buy a usb mic... It sounds a ton better and works great, but it seems like it might be hard to make it look good in the car.. I got this one..

    http://www.compusa.com/products/prod...3249&pfp=srch1

    It seems very similiar in design to the one you use zorro... Has anyone mounted one of these in their car? If so what did you do? Has anyone ever taken one of these apart and tried to mount it?

    thanks
    __________________
    CENTRAFUSE http://www.centrafuse.com
    01 Jeep Cherokee Sport 4x4 Installed
    M10000/512Mb/20GB, Lilliput 7", Holux GM-210

Similar Threads

  1. Sound Blaster External USB Question
    By nirvanades in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 06-16-2006, 01:09 AM
  2. DVD drive question
    By Pokey in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2004, 04:26 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 02-02-2004, 09:52 PM
  4. lcd power question
    By jrbless in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-2002, 12:27 PM
  5. Is this a stupid question??
    By Raymond in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 05-23-2001, 12:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •