Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Proces-id error after instalation.

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148

    Proces-id error after instalation.

    After i install PhoneControl and start it up i get this error message.
    Proces-id=0xe0c (3596,tread-id=0xd48 (3400)
    The i can select ok or debug then it has a error in cordbg.exe !a 0xe0c

    I'm running with windows MCE 2005 with all the updates installed.

    If anuone knows what this is please let me know
    Thanks
    More info here----> http://www.gijsje.net

  2. #2
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    I know it, I know it.... this is a error message
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    Quote Originally Posted by zorro
    I know it, I know it.... this is a error message
    Thatís great but i already noticed that
    Can something be done or do i need to wait for the next release ?
    More info here----> http://www.gijsje.net

  4. #4
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Please ensure that you have DirectX 9.x installed.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    I have DirectX 9.c installed.
    More info here----> http://www.gijsje.net

  6. #6
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Then make sure that you have the lastest updates for .NET installed. Visit Windows-Update and lettcek your install.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    I have .net 1.1 and i have all updates installed.
    More info here----> http://www.gijsje.net

  8. #8
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Yap... but you're still missing something... almost all users who had the same problem had a messed up installation. What version of PhoCo did you install?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  9. #9
    Constant Bitrate
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Netherlands
    Posts
    148
    I don't know what i'm missing.
    I have tryed the software on my laptop with win2000 installed and it works ok.
    I only can not read out the phone numbers from the Nokia 6230.
    I wil go and try to get working on my server that has the same windows version as my carputer.
    More info here----> http://www.gijsje.net

  10. #10
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    The phonebook problem is common to Nokia phones

    But if it works on another computer it can't be a big thing
    Skinning to go... VisualDesigner2!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Call me stupid....Basic opus instalation questions
    By camarossguy2 in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2004, 12:29 AM
  2. Power Acoustik lcd instalation..
    By cyrofilho in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2002, 07:50 PM
  3. Giant dics instalation
    By babas151 in forum Software & Software Development
    Replies: 2
    Last Post: 05-02-2002, 05:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •