Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: mic mute on incoming call

  1. #1
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98

    mic mute on hung up

    Sorry the i mean "mic mute on hung up"

    Is there way to un-mute mic on incoming und mute on hung-up?
    I did search the docs and forum but nothing.

  2. #2
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Then you didn't search well.

    Go here:
    http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...aspx?PostID=39
    and look out for <MuteAnalogMic>
    (Which btw. is the same as in the documenation that came along with the install )
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  3. #3
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    Ich habs uebersehen, danke dir!

  4. #4
    Maximum Bitrate Don 944 LA's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    San Diego / Los Angeles
    Posts
    679
    speaking of mic muting..
    I need to know how to keep the mic from muting when you answer a call etc ...
    many applications I have does this

    too lazy to search .... ( slap slap )

  5. #5
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    OK I have the <MuteAnalogMic> on true but still mute aint working,
    is there something else I can to to enable MicMute?

    Other problem I have is that PhoneControl is VERY slow and hungs sometime so bad that I cant even kill the proces and have to reboot manual, I donr have problem with any other app.
    I have a VAIO Notebook PIII 1.2GHz, 384MB RAM,

  6. #6
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by xequtor
    OK I have the <MuteAnalogMic> on true but still mute aint working,
    is there something else I can to to enable MicMute?

    Other problem I have is that PhoneControl is VERY slow and hungs sometime so bad that I cant even kill the proces and have to reboot manual, I donr have problem with any other app.
    I have a VAIO Notebook PIII 1.2GHz, 384MB RAM,
    Do you have it on "true" or on "True"?
    Just checked it. It's working for me.

    What version of PhoCo do you have? If it's 1.3, you may install 1.4Beta (as announced somewhere in the Centrafuse forum)
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    I have "True" and 1.4Beta

  8. #8
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Did you try that on another Computer as well?

    I know that it's slow in some cases but there is almost no chance that PhoCo hangs in that way that you can't kill it. It's .NET managed code.

    I guess, your installation might be messed up somehow.

    If you open the systems Volume properties and you start PhoCo, you'll see how the Mic is muted on startup. If a call comes in (or goes out) the Mic will be unmuted (checkbox is unticked).

    Please check that.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  9. #9
    Low Bitrate
    Join Date
    May 2004
    Location
    Munich/Germany
    Posts
    98
    I did reinstall .NET 1.1 and now is faster but i still have MIC problem PhoneControl cant controll mic mute/unmute, I did test and watch the Audio Properties.

  10. #10
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Well, then I guess your Audio Mixer isn't fully compatible (these things happen a lot with equipment from this company ). Can you send me a screenshot of it?
    Skinning to go... VisualDesigner2!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Motorola Phones
    By robr in forum PhoneControl
    Replies: 183
    Last Post: 05-12-2007, 09:41 PM
  2. Weird Mic Problem.. Help!
    By veetid in forum Car Audio
    Replies: 45
    Last Post: 09-30-2006, 07:05 PM
  3. IBM T42: disable onboard speakers and microphone using port replicator II
    By WhiteRabbit in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2004, 04:52 AM
  4. Line In Mute problem with Radio...
    By ShawJohn in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2004, 05:21 AM
  5. BASIC Stamp question
    By Banderon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 05-07-2004, 08:33 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •