Results 1 to 6 of 6

Thread: Trying to get PHoco to work with SE T616

  1. #1
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386

    Trying to get PHoco to work with SE T616

    Hey i installed the widdcom divers all corectly and i get connections from PC to Phone. I did you tutorial on the BT Serial Port it conects. But when i go to phone test and click on the com port my phone is on i get The blue screen of death. Everytime phoco tries to connect with my phone i get the blue screen of death....any1 know what the problem can be?

  2. #2
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    This is a problem with some BT Adapters ... it happens on mine on my laptop, only way round it seems to be to try another BT Adapter .... sorry.

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    really....the error i get is

    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

  4. #4
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    hmmm, not the same problem I was getting, will have a think to see if I can come up with a possible solution for you.

  5. #5
    FLAC
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Queens, New York
    Posts
    1,386
    ok thanks

  6. #6
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    are you using hacked drivers by any chance? Some of the bt devices dont work right with the hacked drivers. I have 2 bt dongles and one of them hates the hacked drivers while the other dosent care at all. The one that hated the hacked drivers would also bluescreen windows when i tried to connect with phoco, and any other app, but not if i made the connection manually through MyBluetooth Places.
    Installed the non hacked drivers and everything was cool.
    driver version makes a difference too, because the same device now has no problem with the latest hacked drivers.

    I would suggest, if your still haveing this problem. Completely uninstall all bluetooth drivers, reboot. Check device manager and make sure anything related to bluetooh is uninstalled. reboot. repeat above. install the latest official drivers (non hacked) and make sure your bluetooh com port is not higher than 16.

Similar Threads

  1. Stealthy surfing at work?
    By e_z_street in forum Off Topic
    Replies: 15
    Last Post: 10-07-2009, 02:30 AM
  2. Prison vs Work
    By ACHIEVER in forum Off Topic
    Replies: 20
    Last Post: 04-15-2005, 01:53 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 01-05-2005, 12:47 PM
  4. cannot get lilli touch to work anymore
    By delussional77 in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 10-12-2004, 12:52 PM
  5. DVD and CD burner dont work above win 98
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 02-09-2002, 07:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •