Page 4 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 31 to 40 of 88

Thread: Widcomm 4.0.1.1500

  1. #31
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there
    If your device is not listed in the btwusb.inf your OS will never find the driver.
    You can try to change the line, so it is matching your device.
    Than you have to manually select the btwusb.inf as the driver for your device.

    THX
    Chaos

  2. #32
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Hey Chaos, I think I got the WIDCOMM working now. Although there seems a little problem (Devices not showing up in My Bluetooth Places).

    I ended up checking out the official driver from Belkin and then copied a few lines over to get it working.

    Thanks for the help And excellent work!

  3. #33
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there
    I have actually the same bug (not sure if it is one)
    I cannot explore the BTneighbourhood. But i dont mind, cause i use this stupid wizzard and the connection works afterwards.
    You have to thank Lum, cause i only host the files.

    THX
    Chaos

  4. #34
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    I have the same issue, no btneighborhood. and the connections don't work after using the wizard. grrr...

  5. #35
    Calm
    Down
    Or
    Get
    A
    2
    Week
    Vacation
    -Love
    The
    Forum
    Policeman
    Wiredwrx's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,605
    Quote Originally Posted by colorwolf
    Hey Chaos, I think I got the WIDCOMM working now. Although there seems a little problem (Devices not showing up in My Bluetooth Places).

    I ended up checking out the official driver from Belkin and then copied a few lines over to get it working.

    Thanks for the help And excellent work!

    Me also. What did you do to correct it.

    Michael
    ...I love the French language...especially to curse with...Nom de Dieu de putain de bordel de merde de saloperies de connards d'enculés de ta mère. You see, it's like wiping your *** with silk, I love it.

  6. #36
    Constant Bitrate Zoltan's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Shreveport, LA
    Posts
    177
    Quote Originally Posted by tj!2k4
    I'm getting a licensing error message since installing this version (using D-Link DBT-120).

    I need to play around with it some more, but does the error indicate an issue with the patch or .inf?

    I'm getting this licensing error as well.

    "Bluetooth Software License not found (2)"


    I've got Bluetooth by HP on my laptop and a Zonet USB BT dongle on my carputer, both with working versions of Widcomm 4.01.700.

    I don't see any kind of 'readme first' file. Am I missing something about how to update the license? Do I need to uninstall previous widcomm s/w?

    --Thanks
    '03 Escape 4WD:
    -iTox mini-itx mobo, Core 2 Duo Mobile 1.66Ghz; 2GB, 80GB 2.5" HD, DS-ATX
    -Transflective 8.4"
    -XM, iG4, OBD-II (BR-3)
    -Rearview camera with auto-switching (modified cheesbox)
    -Slim Slot DVD+RW
    -RR, DFX 4

  7. #37
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    ^^^
    patched files need to be in the SVCPACK subdirectory prior to running setup.

  8. #38
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    I'm going to revert to the original WidComm posted by Chili Pepper, I just can't get this going. The .2100 version doesn't recognize my DBT-120, and the .1500 version doesn't work properly for me.

    I would like to know what colorwolf did to get his going, though.

  9. #39
    Constant Bitrate Zoltan's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Shreveport, LA
    Posts
    177
    tj!2k4,

    Thanks for the quick reply, (presuming) your reply was to my post.

    The SVCPACK subdir does contain the .2100 files. I downloaded the UPDATE3 installer prepatched and I'm getting the licensing error.

    Thanks. - Rob
    '03 Escape 4WD:
    -iTox mini-itx mobo, Core 2 Duo Mobile 1.66Ghz; 2GB, 80GB 2.5" HD, DS-ATX
    -Transflective 8.4"
    -XM, iG4, OBD-II (BR-3)
    -Rearview camera with auto-switching (modified cheesbox)
    -Slim Slot DVD+RW
    -RR, DFX 4

  10. #40
    Raw Wave tj!2k4's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3,294
    try uninstalling everything bt and then try again.. aside from that, i hhave no suggestions. having a bunch of trouble myself..

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-22-2005, 08:42 PM
  2. Have some bluetooth trouble with widcomm drivers.
    By Michael1980 in forum PhoneControl
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2005, 01:29 PM
  3. mobile action usb bluetooth device & WIDCOMM 4
    By cyclops in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2005, 05:57 PM
  4. Newest Widcomm Drivers
    By Focus Dan in forum Wireless Communications
    Replies: 4
    Last Post: 10-27-2004, 01:57 AM
  5. Use the latest Widcomm drivers with your "incomtible" devices.
    By Taytay in forum Wireless Communications
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2004, 12:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •