Page 8 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 71 to 80 of 88

Thread: Widcomm 4.0.1.1500

  1. #71
    Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Hey everyone.

    I've bought a new bluetooth adapter, and am getting the licensing error too.
    Does anyone know how to solve it

  2. #72
    Variable Bitrate warnockm's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Virginia
    Posts
    433
    When a new version of the WIDCOMM driver comes out, where do you guys find it? their webpage doesn't seem to have it
    Progress - VIA EPIA SP8000 | 120 Opus Power Supply & Case | 1GB Ram | 120GB 2.5" Hard Drive | Bluetooth 2.0 | GPRS/3G | Wifi | Road Runner/LSX 2.0 (waiting for a day skin for 3.0) | iGuidance 4.0 | Lilliput 7"

  3. #73
    Newbie
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    22
    I'm having the same problem with the resetting of the pc when I connect through COM4. Im trying to connect the PC to an XDAII and whenever I use phone test to connect to the phone through COM4 the pc restarts. I've tried numerous different things but have the same result of the pc shutting down. It is definetly the bluetooth driver that is causing the problem. Just wondering if anyone has managed to sort this out yet?

  4. #74
    Maximum Bitrate shizzle's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    793
    Man, bluetooth sucks!
    Thanks chaos and lum for trying to work this out.
    Carputer status: [-*---------]
    Im thinking laptop...

  5. #75
    Raw Wave RoyN's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    São Paulo, Brazil
    Posts
    3,534
    It seems to be something related with SP2 drivers... I havent been able to force windows to use the drivers from the Widcomm folder... any success?

    Anyone got this to work under SP2?
    Roy

    2005 Range Rover 4.4
    Any ideas for putting a PC in this? :)

  6. #76
    Low Bitrate ketchup318's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Monterey Park, CA
    Posts
    92
    i have widcomm working fine for SP2. I can talk and hear via my computer. I'm still trying to get phoco to work though. After installing widcomm i can't seem to get phoco to work anymore.

    did you try the fix like 2 pages back, renaming the btneighbo'u'rhood to btneighborhood?
    AMD 1700 & Abit VA-10 w/ 512Mb PC3200 Corsair Ram
    60GB 7200rpm HD - Opus 150W PS - Lilliput 7" TS
    Panasonic Slot DVD - SD Audigy NX 2
    Phoenix Gold 5.1 MT Amp - 2 USB Hubs
    Hauppauge WinTv USB2 - Holux GPS - Belkin Bluetooth

  7. #77
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Have the Lawyers had their way here already...

  8. #78
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there
    Shortly want to mention that all downloads concerning the Widcomm Stack are offline right now!
    Reasons are mentioned here.

    THX
    Chaos

  9. #79
    Newbie
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Amorna
    Yes, I also got the same as him.

    Thanks in advance for your advice. Boris

    alreay sloved it!!

    Claim for a new one from seller....it's worlking well now. Boris

  10. #80
    Variable Bitrate Pabs's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Somewhere in the UK
    Posts
    276
    i have 2101 working fine with my k750i - i can connect audio gateway and serial no problems, on a winxp sp2 system.
    Only thing i cannot get to work is setting pc up as "headset". its all connected, the headset icon on my phone is lit, but i cannot find the pc as a handsfree from my phone, and i cannot get sound/mic on pc to work.
    If anyone has a fix, please let me know! So close to getting it all sorted with phoco

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 06-22-2005, 07:42 PM
  2. Have some bluetooth trouble with widcomm drivers.
    By Michael1980 in forum PhoneControl
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2005, 12:29 PM
  3. mobile action usb bluetooth device & WIDCOMM 4
    By cyclops in forum PhoneControl
    Replies: 0
    Last Post: 04-29-2005, 04:57 PM
  4. Newest Widcomm Drivers
    By Focus Dan in forum Wireless Communications
    Replies: 4
    Last Post: 10-27-2004, 12:57 AM
  5. Use the latest Widcomm drivers with your "incomtible" devices.
    By Taytay in forum Wireless Communications
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2004, 11:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •