Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: NET Framework 1 installation

  1. #1
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138

    Unhappy NET Framework 1 installation

    guys i want to use the phoco, so i went and i download it, then it said it needs the NET Framework i download it from the same site, now when i try to install NET Framework i keep getting this msg show in the pic below. what confuses me is that I'm installing NET Framework ..... (maybe I'm wrong)

    Please help i even went and install the pkg from ms website, and installed phoco but right when i start phoco i get a very long error msg that it even doesnt fit my screen. SO NOW I UNINSTALL EVERYTHING AND WAITTING FOR HELP PLEASE.

    N.B I had a blackberry 7100t but guino said that it's not compatable so i switch back to my old soney erricson T610
    Attached Images Attached Images  
    HOnda Accord '94

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    422
    Well you're trying to install the .NET SDK

    You need the .NET framework. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    Old setup
    Epia M10k, Cubid 2699R case, 512MB, 40GB 3.5" drive
    New setup
    Optiplex 260SX (2.8GHz P4, 512MB, 30GB, DVD)
    Xenarc 700IDT, USB hub, 802.11g, bluetooth, P2140, P5V

  3. #3
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138

    Exclamation next error

    I installed it and now i'm getting this error.
    Attached Images Attached Images  
    HOnda Accord '94

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    422
    Hmmm, I think that's one for Zorro.

    You have rebooted after the install of .net ???
    Old setup
    Epia M10k, Cubid 2699R case, 512MB, 40GB 3.5" drive
    New setup
    Optiplex 260SX (2.8GHz P4, 512MB, 30GB, DVD)
    Xenarc 700IDT, USB hub, 802.11g, bluetooth, P2140, P5V

  5. #5
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138

    Angry

    Yes i did, i also did the widcomm 4.01.700 update
    bluetouth sees my T610, but i can't get this phoco to work at all. look at the phone test it even sees my phone and says everything is okay.???!!!

    Quote Originally Posted by markbuts3
    Hmmm, I think that's one for Zorro.

    You have rebooted after the install of .net ???
    Attached Images Attached Images  
    HOnda Accord '94

  6. #6
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there

    IMHO something with interop.meedioclient.dll. Could you check if this file exists in your phoco folder?
    if not you could try reinstalling.

    THX
    Chaos

  7. #7
    Constant Bitrate i3igmind's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    138

    Red face nope

    I couldn't find that file so i uninstall the whole thing and reinstall it, but no change same thing ???

    Quote Originally Posted by Chaos_666
    Hi there

    IMHO something with interop.meedioclient.dll. Could you check if this file exists in your phoco folder?
    if not you could try reinstalling.

    THX
    Chaos
    HOnda Accord '94

  8. #8
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there
    maybe your install files are corrupt???

    you can try to download the Interop.MeedioClient.dll here
    and copy it to your phoco folder.

    THX
    Chaos

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    6
    hi i have had the same problem i carnt get this to load on any of my computers i have tryd every thing and been going thou the threds and still nothing i have gone back to an phoco 1.3 or some thing and that is working but i cant get the new one up and running, so please help

  10. #10
    Phone Control Moderator Chaos_666's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Germany
    Posts
    111
    Hi there
    Try to download and install again.

    THX
    Chaos

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 35
    Last Post: 02-14-2007, 07:11 PM
  2. What is 1.1 FrameWork
    By scott011422 in forum Centrafuse
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2005, 04:45 PM
  3. FS/FT sony net MD MZ-N707 type R and more
    By jtaing858 in forum Classified Archive
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2004, 10:47 PM
  4. Honda Integra DC5 (RSX) Installation
    By Robyn in forum Show off your project
    Replies: 3
    Last Post: 05-08-2004, 09:16 PM
  5. Car Stereo Installation Video's for Sale
    By johnram in forum Classified Archive
    Replies: 2
    Last Post: 09-05-2002, 10:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •