Results 1 to 3 of 3

Thread: still cant get audio working!

  1. #1
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314

    still cant get audio working!

    ive read every thread realting to audio but still cant get it to work properly
    ive got a sony ericsson k700i and i know it should be able to do it

    there aret he 2 lines ive added to my config file


    <Dial quote="False" terminate="True" afterDial="+CHUP =&quot;]&quot;">D</Dial>
    <UseBTManager device="Mick's Phone" controlHeadset="True" mode="OnStart">True</UseBTManager>

    when someone else rings the fone it wont trasfur.. when i ring another fone it will work BUT i still have to press a button on the fone..

    can someone with a SE that has everything working send me there conif file?? ot post up some help?
    thanks heaps mick

  2. #2
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    anyone??

  3. #3
    FLAC djmickyg's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1,314
    also my voice gateway remains open after i close phco?

    ive been at the xml file for many days now and just cant seem to find a solution to all this

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 02-19-2008, 02:03 AM
  2. PCI Audio vs. USB Audio vs. Onboard Audio
    By waltwalt in forum Car Audio
    Replies: 12
    Last Post: 07-26-2007, 09:36 AM
  3. Need help with audio install
    By Zebelkhan in forum Car Audio
    Replies: 4
    Last Post: 01-24-2005, 05:15 PM
  4. Special audio preamp circuit
    By claylong in forum General Hardware Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 01-14-2003, 06:19 PM
  5. Connect hand held MP3 player to car audio system?
    By jasonwood in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2001, 12:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •