Page 4 of 64 FirstFirst 123456789101112131454 ... LastLast
Results 31 to 40 of 635

Thread: PhoneControl Software

  1. #31
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    Quote Originally Posted by Bravellir
    Hi Zorro,

    Congratulations on a excellent Job. Tks man.

    I just ran and tried it on my notebook, using IRDA. Buying BT dongle tomorrow

    Unfortunately, it didnít work. It just time out.
    No problems with Nokia Data Suit and HyperTerminal. Any Ideas??

    I also noticed one or two glitches on the config files.
    You forgot a few caption tags. On design 6 you left the CustomDrawn backgroundImage tag, from the phonebook panel as True, which makes the panel invisible.

    Tanks Again

    Brave
    Hi Brave,

    thank you for your exemplary post
    Are you sure that your Port is COM4 as your configuration file says? If your are using IrCOMM2k it usually installs a higher port number.
    Please keep in mind, that PhoneControl doesn't support port number above 16!


    The "glitches" you've found were intended I wanted it to look a bit extraordinary

    Thank you also for the Portuguese translation of the designs. If you like to translate the documentation as well, you are warmly welcome.
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  2. #32
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Menlo Park, CA
    Posts
    236
    Im having problems getting it to work with my T68i.

    I assigned it to COM4 and it says Opening the COM port failed.

    Edit: never mind it works.

    Edit: Anybody been able to get both a cell and a Jabra headset to work at the same time? Or have the audio come out of the computer?

    Can we also get some way to check voicemail. For most people you have to dial a number to get into voice mail and it would be nice if we could do that on the Touchscreen.
    2003 Subaru Impreza TS
    Staus: Done.. too lazy to make pictures lol.

  3. #33
    Maximum Bitrate bertybassett's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Gloucester (UK)
    Posts
    600
    how do you get the picture photo book working?

  4. #34
    Newbie
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    51
    Do you know if this will work with a Motorola T720c?

  5. #35
    Phone Control Moderator zorro's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    1,902
    @Maeveth
    What if you setup a new name in your phonebook that's called "Voicemail"?


    @berty
    Copy the picture to the "Photos" directory (for the name and format please refer to the documentation).


    @el bob
    Dont know exactley but the V600 works. Why you don't give it a try and tell me
    Skinning to go... VisualDesigner2!

  6. #36
    Low Bitrate lazarus's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Leeds uk
    Posts
    106
    I can confirm it works almost fully with a nokia 6310i using a Bluetake BT009s dongle (http://www.bluetake.com/Products/poke2thbt009.htm). the only failing i've had with this phone is the inability to retrieve more than 1 phone number from contact with multiple numbers assigned.

    There is absolutly no response from my N-gage ,though this didn't suprise me at all (would have been more suprised if it had worked )

    my only other question which i have been unable to find an answer to in the documentation is....... is it possible to position the application any where other than the top left corner of the screen? (i've tried changing the values in the config file, but only the second set of x,y co-ordinates make any differeance. I run a multiple monitor system and it would be really handy to be able to position it on a different monitor.

  7. #37
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Menlo Park, CA
    Posts
    236
    Zorro, what i meant is to get into my voice mail AFTER i call it i have to enter a my password to get into it and various other keys to delete messages.
    2003 Subaru Impreza TS
    Staus: Done.. too lazy to make pictures lol.

  8. #38
    Constant Bitrate Aftaab001's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Kent, UK
    Posts
    137
    Zorro man, i want to say thank you. You haven't got a clue how much i have been searching for a simplified program like this! Absolutely brilliant. Only thing that was time consuming is translating the scripts from german to english in the .xml doc. Brillinat program . I've made it as an external application from the mediacar menu. Hopefully in future you ad coyote could merge these two brilliant prog together and make it an intergrated function inside mediacar!!! Thanks man!

  9. #39
    IQ < 70
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    137
    i've tried to get this to work consistantly, but, i can't set this up to keep the serial port constant between the bluetooth dongle and my phone. i have the linksys usb bluetooth, and it only wants to use ports 7 and higher, but my phone, the erisson t616 only wants to use ports 1 or 2. please help me. i've tried to change it in advanced config on the linksys side, but only automatically assigns numbers, i can't assign them to what i want, and the same goes for the 616. i've looked on other forums for this problem, but their options aren't the same for me in the linksys properties. thanks

  10. #40
    Newbie
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Western Australia
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Maeveth
    Edit: Or have the audio come out of the computer?
    Yes, audio works through my computer. You have to have the headset profile on your computer (so the computer is providing the headset service to the phone.) I'm still trying to work out some issues with it though. Right now it automatically answers the call (doesn't wait for me to press a button to pick up the call) which might work in some applications, but I don't like it so much.

    I have been able to answer the call manually on the phone and then transfer the audio to the computer, but would rather not have to.

    I'm using XP and a Cadmus Billionton USB dongle with a SE T610

    Has anyone else been working on this or had this problem?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •