Results 1 to 5 of 5

Thread: Audiovox SMT-5600 - Does It Work?

  1. #1
    Variable Bitrate we87's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    404

    Audiovox SMT-5600 - Does It Work?

    Is there anyway to get an Audiovox SMT-5600 Windows Smartphone to work with PhoneControl? I am in the process of getting it to work with no success... But perhaps I am doing something wrong? (I also tried with a SE S710a and couldnt get it to work)

    Thanks In Advance for any information!
    Carputer Progress
    [||||||||||] 100%
    Finally Installed!!
    Everything is in the car and working.
    I painted the cilpboard mount and it looks good.
    Shutdown/Startup is working excellent!
    View My Progress Here

  2. #2
    Variable Bitrate madkad's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    uk
    Posts
    294
    I use a Sony Ericsson T610 and that works great
    [B]Car Computer 98%[|||||||||-]
    Install Plan 100%[||||||||||]
    Styling 20%[||--------]
    Install 0%[----------]

  3. #3
    FLAC sama's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    1,375
    have a look at "soti pocket controller" and "innobec sidewindow" (google it)

  4. #4
    tlc
    tlc is offline
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3
    I had limited success with my SMT5600. Was able to get the PhoneControl software loaded onto the smartphone (after running the SDA Unlock utility - http://zhorvat.dyndns.org/PCForums/S...px?PostID=938), and then PhoneControl .NET works - sometimes.

    But, I have too many issues (limited connectivity/reliability, no contacts/phone numbers being imported, etc.) at this point to pay for it.

  5. #5
    Variable Bitrate we87's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    404
    Well I have a few other phones to try including a T610, but I would much rather get it working on my SMT-5600... Ill keep you guys posted on my progress, maybe I can find a trick to get it working stable
    Carputer Progress
    [||||||||||] 100%
    Finally Installed!!
    Everything is in the car and working.
    I painted the cilpboard mount and it looks good.
    Shutdown/Startup is working excellent!
    View My Progress Here

Similar Threads

  1. Stealthy surfing at work?
    By e_z_street in forum Off Topic
    Replies: 15
    Last Post: 10-07-2009, 03:30 AM
  2. Prison vs Work
    By ACHIEVER in forum Off Topic
    Replies: 20
    Last Post: 04-15-2005, 02:53 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 01-05-2005, 01:47 PM
  4. cannot get lilli touch to work anymore
    By delussional77 in forum LCD/Display
    Replies: 12
    Last Post: 10-12-2004, 01:52 PM
  5. DVD and CD burner dont work above win 98
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 02-09-2002, 08:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •