Page 95 of 114 FirstFirst ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105 ... LastLast
Results 941 to 950 of 1134

Thread: Custom USB tyre pressure monitoring interface

  1. #941
    Lok
    Lok is offline
    VENDOR - Portal Media Lok's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    152
    The main issue that I am having with the metal bands is that they don't give you any way of securing the sensor to the band as they are made for sensors that have loops for the band to go through. The bands that f1racr are using look more practical though, as it looks as if they give you two sets of bands, one to go around the RIM and the other to go around the sensor.

  2. #942
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,633
    Quote Originally Posted by Lok View Post
    The main issue that I am having with the metal bands is that they don't give you any way of securing the sensor to the band as they are made for sensors that have loops for the band to go through. The bands that f1racr are using look more practical though, as it looks as if they give you two sets of bands, one to go around the tire and the other to go around the sensor.
    I hope the band goes around the wheel, as opposed to the tire, not much point having a pressure sensor on the outside

  3. #943
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Quote Originally Posted by Lok View Post
    The main issue that I am having with the metal bands is that they don't give you any way of securing the sensor to the band as they are made for sensors that have loops for the band to go through. The bands that f1racr are using look more practical though, as it looks as if they give you two sets of bands, one to go around the tire and the other to go around the sensor.
    Maybe a holster can be created that holds the sensor to the band. A metal one maybe that can handle the gravity stress and not break over time.

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    I hope the band goes around the wheel, as opposed to the tire, not much point having a pressure sensor on the outside
    Well it would help notify you that the wheel is turning from the speed bump like feel.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  4. #944
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    Got my TPMS device today....yeah!!!
    But now, RRTMS won't run. I have the latest version, but I get a mscomctl.ocx is missing error...
    BTW, this is on Win7 RC1
    Any ideas??

    Thanks

  5. #945

  6. #946
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    That worked...thanks!

    HOWEVER, now it's hit'n'miss when resuming/starting whether the device is recognized or not!!! I thought I'd be PAST this issue with the new hardware!? It's part of the reason I spent the $$ to upgrade it from my V1 hardware...

    Tired all my onboard USB ports...tried my add-on ports...tired my hub...
    It was working for a few restarts, which got my hopes up...but then stopped again.
    It looked like once I got the GPS mouse installed, is when it stopped working properly. Could be coincidence though...

  7. #947
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    Quote Originally Posted by WuNgUn View Post
    That worked...thanks!

    HOWEVER, now it's hit'n'miss when resuming/starting whether the device is recognized or not!!! I thought I'd be PAST this issue with the new hardware!? It's part of the reason I spent the $$ to upgrade it from my V1 hardware...

    Tired all my onboard USB ports...tried my add-on ports...tired my hub...
    It was working for a few restarts, which got my hopes up...but then stopped again.
    It looked like once I got the GPS mouse installed, is when it stopped working properly. Could be coincidence though...
    Maybe Xport will work? it has the ability to restart devices on startup and wake up
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  8. #948
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Robby BMW View Post
    Well, for the moment this is only a sort of prototype, however I'm open to anyone has the resources and the willing to invest in this in order to make it an end-user product.

    you should talk to the manuafacture of the unit you bought. they might want to buy it

  9. #949
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,633
    Quote Originally Posted by WuNgUn View Post
    That worked...thanks!

    HOWEVER, now it's hit'n'miss when resuming/starting whether the device is recognized or not!!! I thought I'd be PAST this issue with the new hardware!? It's part of the reason I spent the $$ to upgrade it from my V1 hardware...

    Tired all my onboard USB ports...tried my add-on ports...tired my hub...
    It was working for a few restarts, which got my hopes up...but then stopped again.
    It looked like once I got the GPS mouse installed, is when it stopped working properly. Could be coincidence though...
    I have the same issue with the PDC and I assume the TPMS will be the same.

    The problem only seems to be in the car, not the laptop, not the desktop PC and not the old carPC which was a standard PC running off an inverter.

    I suspect it is something to do with the way the DC-DC supply shuts off/on the 5v .

  10. #950
    FLAC WuNgUn's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,353
    Quote Originally Posted by HiJackZX1 View Post
    Maybe Xport will work? it has the ability to restart devices on startup and wake up
    I emailed Alok...he told me to talk to YOU, as you seem to of found a solution...
    X-Port can restart devices?? I didn't know this...
    Do I just put a checkmark in the box for the device I want restarted? Didn't see anything related to this in the instructions...
    Thanks

Similar Threads

  1. Core Duo / Core 2 Duo Mini-ITX boards
    By RedGTiVR6 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 153
    Last Post: 10-03-2010, 11:30 PM
  2. USB self powered hub, which one
    By htsource in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-26-2007, 04:31 PM
  3. Will this layout with a remote USB hub work?
    By NoPistonPC in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 08-21-2005, 04:24 PM
  4. USB Earthmate - patch for gpsd support
    By dignome in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-2005, 11:44 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 04-06-2004, 10:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •