Results 1 to 7 of 7

Thread: DSATX Will Not Provide Power

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Punxsutawney, PA
    Posts
    38

    DSATX Will Not Provide Power

    Power line supplies power, and when the car is turned on, the remote does as well, however, the DSATX will not output power through the cable. Any ideas? I tested the power and remote with a primitive signal tester (Basically just a light :-P)

  2. #2
    FLAC
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Portland OR
    Posts
    1,244
    Quote Originally Posted by Memphetic View Post
    Power line supplies power, and when the car is turned on, the remote does as well, however, the DSATX will not output power through the cable. Any ideas? I tested the power and remote with a primitive signal tester (Basically just a light :-P)

    Can you give a little more detail? Are you connecting up a motherboard? Is the motherboard pulling the green wire to ground? What is the LED doing? Have you read through the manual?

    -Jeff
    MPEGBOX - Plexiglass Computer
    www.mpegbox.com

  3. #3
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Quote Originally Posted by zootjeff View Post
    Have you read through the manual?
    The first question of every support issue.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  4. #4
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    user error
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Punxsutawney, PA
    Posts
    38
    In short: yes, I have

  6. #6
    Neither darque nor pervert DarquePervert's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    13,950
    Quote Originally Posted by Memphetic View Post
    I tested the power and remote with a primitive signal tester (Basically just a light :-P)
    That's hardly a sufficient test.
    Lay your hands on a digital multimeter (DMM) and test the voltage at the DSATX terminals for teh 12v constant and 12v switched. Test them both with key on and key off.
    Have you looked in the FAQ yet?
    How about the Wiki?



    Under normal circumstances, a signature would go here.

  7. #7
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Punxsutawney, PA
    Posts
    38
    I found out that the problem is actually that I'm blowing fuses. What could be causing this? My connections are fine - I have one fuse on the power line, and of course one on the DSATX. It appears random as to which one, but sure enough, one of them always blows when I reconnect the negative terminal to the battery. However, the one on my amplifier DOESN'T blow, which is what is weird to me.

Similar Threads

  1. My DSATX 220w experience
    By tj!2k4 in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 11-16-2006, 09:47 PM
  2. DSATX Motherboard Power Switch Polarity
    By zootjeff in forum Power Supplies
    Replies: 19
    Last Post: 06-14-2006, 04:49 PM
  3. FS: DSATX 220 Watt Power Supply
    By Norrin302 in forum Classified Archive
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-2006, 08:36 AM
  4. WTB DSATX Power Supply
    By dsballer2000 in forum Classified Archive
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2006, 08:53 AM
  5. DSATX 220w PSU Review
    By greenman100 in forum The Review Palace
    Replies: 31
    Last Post: 10-13-2005, 01:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •