Results 1 to 6 of 6

Thread: Opus removed 320W psu's from ordering!

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Montreal
    Posts
    169

    Opus removed 320W psu's from ordering!

    Opus removed the option to purchase a 320W, even though the product is still on their site, whats the news on these always on backorder, any bugs or reasons why they took it off?

  2. #2
    FLAC XC-C30's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Abele, Belgium
    Posts
    1,260
    I hope not. Or else I'm screwed.
    Xenia & Isabelle, totally in love!

    'T SQiekenkot: VOLVO 740GL 2.3

    CarPC: none at the moment
    CLARION HX-D2
    CLARION APA4300HX => Fountek NeoCd1.0 + TB W4-1337SD
    CLARION APA4300HX => CSS Trio8
    CLARION APA2100 => Dayton IB385-8

  3. #3
    Takes it in the Rear kevinlekiller's Avatar
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    Where the penguins and polar bears live.
    Posts
    687
    Why not get the 250w its 10 amps on the 12v instead of 15a , other then that its the same.

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Montreal
    Posts
    169
    because ill be running a ASUS all-in-one with S939 3700+ processor
    Tony

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by tracker64 View Post
    Opus removed the option to purchase a 320W, even though the product is still on their site, whats the news on these always on backorder, any bugs or reasons why they took it off?
    It's still there from what I see.
    Plus you can get it in the MP3 Car store

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Montreal
    Posts
    169
    this thread is old fyi, hehe, but i got my order
    btw, my 3700+ runs smooth on the opus, i am happy
    Tony

Similar Threads

  1. opus problem -searched- no solution HELP!!!
    By romanman69 in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2007, 07:41 PM
  2. FAQ: How to Wire an OPUS PSU
    By Quattro in forum The FAQ Emporium
    Replies: 74
    Last Post: 08-26-2006, 12:38 PM
  3. Opus 90W - Power but no Boot
    By Lewis187 in forum Power Supplies
    Replies: 17
    Last Post: 05-03-2006, 07:31 AM
  4. Opus 150 and System issues
    By septicdeath in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 09-16-2004, 11:38 PM
  5. Efficiency of OPUS PSUs
    By kingo102 in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2004, 04:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •