Results 1 to 4 of 4

Thread: DSATX 5 blinks.....

  1. #1
    Newbie thefreeauction's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Nebraska
    Posts
    46

    DSATX 5 blinks.....

    Hey everyone (and Jeff), I've had the DSATX for a long while now without any problems. Now, out of the blue I've been having problems. Whenever I supply ACC the red light goes on for a couple of seconds, then goes into a fault - 5 blinks. I measured 11.8 volts at +VIN and at ACC. I have pulled the fuse to reset it numerous times and got the same results.

    I was going to hook my brainstem up but for the life of me I can't find it anywhere!

    I noticed I have a firmware version D894805. Can this be the problem that it has the older firmware that needs updated?

    Thanks for your help!
    Dan
    1997 Corvette

  2. #2
    Newbie Brent25's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne SE
    Posts
    36
    I have recently had the same issue. I dont have too much electrical knowledge so i havent done as much testing but just happened out of the blue. I have tried disconnecting all cables and reconnecting but to no avail.

    I see you mentioned your firmware version. How can I check my firmware to see if its the same? If that will even help?

    Cheers

  3. #3
    FLAC
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Portland OR
    Posts
    1,244
    Quote Originally Posted by thefreeauction View Post
    Hey everyone (and Jeff), I've had the DSATX for a long while now without any problems. Now, out of the blue I've been having problems. Whenever I supply ACC the red light goes on for a couple of seconds, then goes into a fault - 5 blinks. I measured 11.8 volts at +VIN and at ACC. I have pulled the fuse to reset it numerous times and got the same results.

    I was going to hook my brainstem up but for the life of me I can't find it anywhere!

    I noticed I have a firmware version D894805. Can this be the problem that it has the older firmware that needs updated?

    Thanks for your help!
    Dan
    Yup 4805 problem of death.

    You need to send it back to me and I'll update it for free.

    PM me.

    -Jeff
    MPEGBOX - Plexiglass Computer
    www.mpegbox.com

  4. #4
    Constant Bitrate
    Auto Apps:loading...
    MarcelP's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Germany
    Posts
    168
    @zootjeff:

    Can you perhaps help me?? I do not get my Brainstem correctly for running. Once I could with hyperterminals connect, but after some conversions my DSATX does not start correctly as soon as the Brainstem is connected. If I it do not attach function it in the best way. How do I know all shutdown times reset on factory setting?
    My Project: German/English

Similar Threads

  1. DSATX firmware bug?
    By zenfe in forum Power Supplies
    Replies: 10
    Last Post: 10-04-2008, 04:56 PM
  2. DSATX Power Supply on LV-673 MoBo
    By Caelric in forum Power Supplies
    Replies: 59
    Last Post: 12-17-2007, 04:21 PM
  3. DSATX Showing Under/Over temp at ~75F
    By cherrybomb in forum Power Supplies
    Replies: 17
    Last Post: 09-13-2007, 03:43 PM
  4. Does your DSATX shut down after 5 blinks?
    By Will Albers in forum Power Supplies
    Replies: 16
    Last Post: 08-16-2007, 01:24 AM
  5. My DSATX 220w experience
    By tj!2k4 in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 11-16-2006, 09:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •