Results 1 to 7 of 7

Thread: m2-atx not coming one

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515

    m2-atx not coming one

    hey i hope this isn't already been brought up but i haven't had much luck searching the problem i am having is if i jumper the atx connector it will turn on however it will not turn on anyother way if i manually trigger the MB it will not turn on the only way i can seam to get it turn on is to jumper the atx connector any help would be great

    Thanks,
    yonu

  2. #2
    Raw Wave Rob Withey's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bedfordshire, UK
    Posts
    2,139
    what jumper settings? what you do have the ignition wire connected to? do you have the power switch wire from the m2atx to the motherboard connected, and the right way around?
    Old Systems retired due to new car
    New system at design/prototype stage on BeagleBoard.

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515
    ok right now i am using a bench supply and i have tryed it with and without the mb switch hooked up and at the moment i have the jumper set at the default settings

  4. #4
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515
    ok i tryed switching the connectors for the mb switch and still no go it will only turn n if i jump the atx connector any advise would be great

    thanks,
    yonu

  5. #5
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515
    I am hoping someone can make a suggestion as i hate to have to send it back and wait on a new one to get this thing installed

    thanks Rob i checked what you talked about but no luck

    thanks,
    yonu

  6. #6
    Raw Wave Rob Withey's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Bedfordshire, UK
    Posts
    2,139
    Quote Originally Posted by yonu View Post
    thanks Rob i checked what you talked about but no luck
    I have no more suggestions. You didn't really answer my question about the ignition wire, but if you checked it and it is good then nothing more to check.
    Old Systems retired due to new car
    New system at design/prototype stage on BeagleBoard.

  7. #7
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    515
    no the ignition wire is good as i am running it from a bench supply at the moment and boith wires are powered from the constant

Similar Threads

  1. M2 ATX Amp turn on not working
    By CdRsKuLL in forum M2-ATX
    Replies: 30
    Last Post: 04-23-2010, 12:25 PM
  2. Xbox w/ M2 ATX and PSU convertor
    By MiniRX7 in forum Power Supplies
    Replies: 1
    Last Post: 11-25-2007, 06:45 AM
  3. Another M2 ATX Problem
    By mattfl in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 02-23-2006, 04:47 PM
  4. Powerin the LCD with the M2 atx
    By luckyno in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2006, 01:14 PM
  5. New ATX PS coming out
    By dbinnc in forum Power Supplies
    Replies: 33
    Last Post: 01-26-2002, 01:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •