Results 1 to 7 of 7

Thread: What could be wrong with my OPUS 320?

  1. #1
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557

    What could be wrong with my OPUS 320?

    Decided to test out my OPUS 320, but its acting up. It starts up the PC, then after a few seconds, shuts it down, then boots it back up. This cycle happens until I finally disconnect power. What does this mean? What would cause that? If the OPUS doesnt have enough power, it wouldnt come on at all would it?
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  2. #2
    Maximum Bitrate kegobeer's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Panama City Beach
    Posts
    627
    Give Opus a call. I've called them a couple of times about my Opus 120W, and they're always happy to talk to you.
    1999 Mercury Grand Marquis GS with: ASRock E350M1 w/4GB RAM, 80GB Intel SSD, Opus DCX3.120, Visteon HD Radio + HDR-USB, PL-18N wifi, OBDLink Scan Tool, BTA6210 BT, BU-353, Win 7 Ultimate, CF 4.0, Alpine MRP-F240 + MRP-T220, RF Punch 1572s, Kicker 8" Comp.

  3. #3
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    I guess I'll do it tommorrow. I think its faulty cables.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  4. #4
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    I reordered the cable from the Mobo to the Opus, and the cable from the OPUS to the devices.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  5. #5
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Marietta, Ohio
    Posts
    134
    Is everything functioning properly using a standard power supply?

  6. #6
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    I called OPUS and they asked the same question. I bench tested the PC with a 300 watt PSU and it worked flawlesly. I then connected the OPUS and it keeps rebooting. I called them and they think it may be a wiring issue. I had heavily modded the cables to use on my old car PC, and then tried to rerig it to work with the new. That was my mistake. Also the tech (Kris) said that DC-DC work different then AC-DC PSU. So if I wired it different, it may be to much of a drastic change for the MoBo.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

  7. #7
    Who am I? HiJackZX1's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Miami
    Posts
    6,557
    PS: He also mentioned that my unit may be under warranty still, so if its the OPUS, they will fix it.
    Nirwana Project, the Android/Win 7 hybrid system!

    1X Ainol Novo Flame Tab
    4X MK808b
    3x Perixx Touchpads
    3x 7 inch Screens
    1X 7 inch motorized Screen
    1x Win 7 PC

Similar Threads

  1. What's wrong with my MB?
    By bdmarron in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 01-17-2009, 10:56 AM
  2. Sent Wrong Gps
    By sl33pyriceboi in forum GPS
    Replies: 3
    Last Post: 08-22-2007, 03:55 AM
  3. Is there something wrong with my OPUS?
    By srcstc in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 07-25-2004, 05:04 PM
  4. Correct me if I'm wrong about Opus 90W
    By Jailer in forum Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2004, 09:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •