Results 1 to 5 of 5

Thread: opus: if ignition is shut off then turned back on, computer doesnt power down

  1. #1
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122

    opus: if ignition is shut off then turned back on, computer doesnt power down

    opus 150w

    carputer is working great now but ive noticed when i turn off the ignition and then within a few seconds turn the igniion back on, once i turn the ignition off again for the 2nd time the computer does not power down, it will just stay on forever

    i see this as a pretty big problem

    anyone else experience this?

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    429
    What do you have the shutdown timer on the OPUS set to? Ya know the jumpers inside the power supply.

  3. #3
    FLAC aoLhaTer's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Rohnert Park, CA
    Posts
    1,122
    20 seconds

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    429
    Quote Originally Posted by aoLhaTer
    20 seconds
    I'll have to see if mine does this.

  5. #5
    Variable Bitrate cheerio's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    233
    i am a pizza driver so i very frequently turn my car on and off within short periods of time, and i already notice a few things that do what you describe. My alarm for one.(not good at all). Maby someone has a good work around that maby will work for my alarm as well. =/

Similar Threads

  1. howto? Power controller of kiosk computer
    By Marsupial in forum Power Supplies
    Replies: 6
    Last Post: 05-20-2004, 07:40 AM
  2. One reason not to buy the Opus
    By orangewhip in forum Power Supplies
    Replies: 31
    Last Post: 03-13-2004, 05:15 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 08-13-2001, 02:42 PM
  4. Bad Invertor dont fry my computer!
    By hagger in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2000, 04:57 AM
  5. portawattz 140 wont power up my computer....
    By TimW in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 04-10-2000, 09:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •