Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Opus and Cold Weather

  1. #21
    Newbie
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    51
    Guys,

    I agree w/ BasicEvil's approach. I think we should all start to contact OPUS. I do think that they have a very technically inclined and responsibile crew there. I have talked to them in multiple instances and I have never gotten off the phone w/ any type of frustrations. I'm on a trip right now and I plan on sending it back to OPUS after I get back.

  2. #22
    Newbie Dirk9N's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Germany
    Posts
    55
    Quote Originally Posted by TheBigDog
    Guys,

    I agree w/ BasicEvil's approach. I think we should all start to contact OPUS. I do think that they have a very technically inclined and responsibile crew there. I have talked to them in multiple instances and I have never gotten off the phone w/ any type of frustrations. I'm on a trip right now and I plan on sending it back to OPUS after I get back.

    hm, sounds like Ironic to me ...

    (sorry if i'm wrong, but my english isn't the best )

  3. #23
    Low Bitrate Gene's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Minnesota
    Posts
    99
    My PC wouldn't start, I unplugged it, took it inside (unplugging for 30 sec. or pulling the fuse didn't help). Plugged it back in before going to work next morning. The green light is there. Carputer works! When I went home that day, computer wouldn't start again. I have a new, good "cold-crank" battery so that's not my problem. It also looks like one of the components on the board. If I send it back to them, it's going to be my second time since June '04. I won't have my carPC for another two weeks plus I'll have to pay $10-15 for shipping
    Maybe I'll just get a plastic box and put some insulation in it, like someone suggested before. Can someone post couple of pictures of their "PC in a box" w/insulations? just need some ideas.
    Thanks

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. OPUS can't retain standby power
    By bdqpdx2000 in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 11-22-2004, 10:16 PM
  2. Opus 150 and System issues
    By septicdeath in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2004, 12:38 AM
  3. FS: Opus 90watt with Remote Trigger
    By naevity in forum Classified Archive
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2004, 05:47 PM
  4. My 90W opus does not like the COLD!!
    By -al- in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2004, 09:50 AM
  5. Opus ITX Vehicle Workstation
    By Cirrus in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2003, 04:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •