Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Opus 90W Problem: No led flash, doesn't power up

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    16
    I replaced it, but the problem wasnt solved.

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    16
    Anyone another idea to try?

  3. #13
    phc
    phc is offline
    Variable Bitrate phc's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    300
    I noticed it locked up sometimes, I would have to disconnect it from the battery for about 1 min. Then it would work.

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    16
    I've disconnected it from battery for more then one day, doesnt work

  5. #15
    Constant Bitrate strohmrs's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Idaho
    Posts
    197
    I don't own one but there seems to be a lot of posts lately related to problems with the 90W Opus. Maybe time to send it in if it's still under warranty.
    Rick S.

    XP Pro SP2, Soyo P4RC350 MB, Nvidia FX5200, 320W PS, Inverter & uSDC20D, 2.4GHz CeleronD320, 512MB DDR, 30GB 3.5", Pioneer 106s Slot DVD, Linksys WMP54G WiFi, Lilliput 7" & 4" TFT LCD, Zippy EL610 Keyboard, Touchpad, Garmin GPS V

  6. #16
    Variable Bitrate The Grinch's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    343
    Did you take the power supply inside the house? If not, bring it inside and warm it up a little with a hair dryer. Then go back to the car and quickly hook it up. If the LED starts to flash, then you have the same defect as the rest of us. OPUS has a fix now, but requires that you send it in for repair. (under warranty)
    Carputer progress meter: [-----|]
    Carputer gadget meter: [--|---]

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. 86% Efficient AC-DC ATX supply
    By auto_robotics in forum Power Supplies
    Replies: 42
    Last Post: 11-25-2004, 02:16 AM
  2. Will an OPUS power back up once the battery is charged?
    By The Grinch in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2004, 05:41 PM
  3. blinking power LED
    By tunnel vision in forum General Hardware Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 09-21-2004, 12:45 AM
  4. Opus 90w Shutdown Power off Porblems
    By antimatter in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 04-15-2004, 11:24 AM
  5. PC power button problem
    By BMp3W in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 10-12-2002, 02:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •