Results 1 to 4 of 4

Thread: OPUS 150 Problem FIX

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    158

    OPUS 150 Problem FIX

    I had trouble with the opus and finally found the fix.
    problem i was having was that the green light would come on but the opus fan would not. It also was not powering my mobo.
    If this is happening to you, you need to open up the opus case and look at the yellow coil that is right next to the 8 pin connector. This coil cannot be touching the metal case. So, try to power up the opus without the case. This should work. Now find a way to insulate the coil or case to ensure that there is no contact between the yellow coil and metal case.

    People have helped me with my install so much that i thought i would share this little bit of info.

  2. #2
    Variable Bitrate
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Miami, FL
    Posts
    441
    Dude, seriously... you're my hero! I was all set to give up and start throwing ***** when I came across your post. Fan-*******-tastic. It's up and it's running.

    LADIES AND GENTLEMEN... IT'S A BOY!!!

  3. #3
    FLAC edrex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Chestinghamshire, UK init!!
    Posts
    1,088
    Sticky? Sounds like a good tip...
    Spent so far: $1,755
    Check Out My Work Log for Specs/Pics
    CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
    Don't mess with Texas.
    It's not nice to pick on retards!

  4. #4
    Tainted Love Cris's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    4,651
    Definatly should be a sticky!

Similar Threads

  1. Will the opus 150 handle this setup?
    By paintballgod in forum Newbie
    Replies: 1
    Last Post: 01-01-2005, 11:17 AM
  2. Replies: 36
    Last Post: 12-15-2004, 07:57 PM
  3. Opus 150 and System issues
    By septicdeath in forum Power Supplies
    Replies: 9
    Last Post: 09-17-2004, 12:38 AM
  4. Opus 90w problem
    By sxpert in forum Power Supplies
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2004, 09:56 AM
  5. wierd power problem (opus or m10000 prob)
    By ob1 in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 03-31-2004, 02:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •