Results 1 to 4 of 4

Thread: Opus 150 and Netstumbler hibernate/shutdown problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Covina, CA
    Posts
    21

    Opus 150 and Netstumbler hibernate/shutdown problem

    If I have Netstumbler running when I turn my truck off it seems that the Opus 150 won't hibernate or shutdown my computer after the 10 seconds. When I manually exit Netstumbler then turn off my truck the Opus 150 functions properly and will hibernate/shutdown my computer. The only thing I can think of is that since Netstumbler is running it is keeping the wireless PCI card active and canceling out the hibernate/shutdown signal.

    Any ideas on how to fix this problem?

    Thanks

  2. #2
    Maximum Bitrate KyleYankan's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    491
    This is a known problem with netstumbler. It has an intenional hibernate/standby-blocker. A request has been made on there BBS to have this configurable.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Covina, CA
    Posts
    21
    Quote Originally Posted by KyleYankan
    This is a known problem with netstumbler. It has an intenional hibernate/standby-blocker. A request has been made on there BBS to have this configurable.
    OK thanks for the info

    edit: just found the thread http://www.netstumbler.org/showthread.php?t=11941

  4. #4
    Raw Wave wizardPC's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Nashville
    Posts
    2,635
    yup, its not a bug, its a feature.

    Remember: Netstumbler is designed for someone carrying around a laptop in their backpack--you wouldnt want your laptop to hibernate whilst doing a "survey" would you?
    Debt as of 1/1/05: $34,354.48
    Debt as of July 4, 2007: $0.00 explanation
    I'M DEBT FREE!!
    I'm now a reasonably successful gunblogger.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •