Results 1 to 2 of 2

Thread: Well, my OPUS seems to work fine - first try no problems... except +5vsb of course

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Pomona, CA
    Posts
    456

    Well, my OPUS seems to work fine - first try no problems... except +5vsb of course

    So I finally installed my computer (which replaced the laptop) with the opus 150 installed, and everything booted up just fine the first try. Only complaint is the +5vsb staying on, which I will have to remedy somehow. Currently my powermate flashes when the PC is off and I am away from my car. Looks like a cool alarm LED, but not my cup of tea... plus I do not want the battery to potentially die.

    This is meant to be a positive post in regards to opus products. I know so many people see all the "another opus problem" threads, but very few 'my opus works great' threads - as expected.

    I will keep you updated if anything does go wrong, but so far it survives crank with a MSI k7n2gm-v mobo, athlon mobile 2500, 120gb WD 3.5" HD, XM direct, and misc USB devices. Not ALOT of load, but a typical setup that most would potentially have. I should mention that I am running an optima red top, which helps quite a bit I am sure.

    I am going to look into adding a second battery so that I would be able to send the computer into standby, but I am not 100% sure on how easy/effective it will end up being.

  2. #2
    Variable Bitrate rickster's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Essex, UK
    Posts
    298
    You're right - Too many people say bad things but never the good

    I have an opus 150w and i've never had a problem either. The 5v problem is easily fixed. There is a solution in the power threads somewhere

    Rickster

Similar Threads

  1. Opus Problems
    By xboxfire in forum Power Supplies
    Replies: 7
    Last Post: 06-26-2005, 03:25 PM
  2. Will Opus 90W work with this setup?
    By Jiroe in forum Power Supplies
    Replies: 22
    Last Post: 10-02-2004, 08:07 AM
  3. Wiring two OPUS to one computer system
    By lookinco in forum Power Supplies
    Replies: 15
    Last Post: 09-07-2004, 12:23 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-11-2004, 11:08 AM
  5. Opus 90w Shutdown Power off Porblems
    By antimatter in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 04-15-2004, 12:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •