Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: NOT HAPPY JAN!!! You probably won't get it if you aren't Australian

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    4

    Post NOT HAPPY JAN!!! You probably won't get it if you aren't Australian

    I connected my MP3 power up like this to use it before I have finished my 12volt supply...

    And, there is the pulsing buzz, hum type of thing coming from my speakers....
    Any Idea why??
    I thought is could have been a fan, because 2 of them have that the spin sensor in them, but sticking my finger in them to stop them from spinning made no difference...
    Any ideas?? Thanx...

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    4

    Post

    wait, I changed my mind.....
    there isn't a buzz/hum... When wearing headphones there is only a very quiet one when you pause the MP3 and turn the volume up....
    But through my big stereo there is quite an obvious one..

    Yeah, and for some reason, my Monitor is very Dull and dim.. Everything still works fine though....

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    4

    Post

    I found out what is causing the noise...
    It's my HardDrive...
    Ohh yeah, and my player "froze"..
    not really, it just died, like there was no audio, or graphics, and the the noise was still there....
    It was only temporary...
    I hope it doesn't happen again....
    What can I do about the noise generated by the HD???
    I know it is the HD because I powered the system up while wearing the headphones, and I could hear the HD spinning up, and then it reading as it loaded the MP3 program...
    How do I get rid of the noise???

  4. #4
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612

    Post


  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    274

    Post

    hah!
    95 Honda Civic DX Coupe - In Progress
    mp3civic site

  6. #6
    FLAC
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Here, There, Everywhere
    Posts
    1,436

    Thumbs down

    bgoodman, with ppl like this "skinnyboy" we need a graphic like that next to the smiley faces/graemlins for easy access!
    Project - GAME OVER :(

  7. #7
    Constant Bitrate
    Join Date
    May 2001
    Location
    Australia
    Posts
    183

    Post

    Your video is dull because you haven't supplied the negative voltages it requires to operate correctly.

    As for your other problems. I agree with bgoodman.

  8. #8
    FLAC
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,612

    Post

    the funny part about it is that he has other Australians against him

  9. #9
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Adelaide, SA, Australia
    Posts
    456

    Post

    hehehe, make that 3
    http://www.mp3vl.tk Plans and progress on my install - (Updated 28 June 02)
    Australian mp3car Portal
    mp3car related links Check them out / Add some
    mp3car FAQ - RTFF

    [########==]80% Assembling
    -=Current Progress: Working Sproggy supply, building box.=-

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    4

    Post

    nah, I have run the mobo from a PCsupply without the negetive voltages, and the picture wasn't dull, maybe that was a different graphics card...
    I have so many I get confused...

    lol

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •