Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange M1-ATX behavior

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    189

    Strange M1-ATX behavior

    I was redoing my CarPC today when I noticed that the mobo fan and the LED on my Xenarc stay on even when the M1-ATX shuts down the computer. I also noticed that the fan spins at a lower speed and the LED is dimmer when this happens. So...I got my multimeter and found that the 12v rail turns into a ~5v (4.7v to be exact) rail when the computer shuts down. I have never noticed this before but this can't be normal behavior. It is also causing my Xenarc to not power up correctly since it is being fed a lower voltage when it is supposed to be off. Has anyone else experienced this? Is my M1-ATX dead (or dying)?

  2. #2
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    189
    Can anyone atleast confirm that their M1 or M2-ATX does NOT do this?

  3. #3
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    189
    Nevermind...I called ituner and spoke with Andrei who confirmed this is not normal. He's sending out a replacement. Andrei and ituner's customer support is top notch!

Similar Threads

  1. Does m1 atx have to be connected to mb
    By Silver Wing in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 12-08-2005, 08:15 AM
  2. m1 atx is killing my battery on taxi mode
    By cass944 in forum Power Supplies
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2005, 10:54 AM
  3. M1 ATX problems
    By Tompa B in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 09-25-2005, 07:39 AM
  4. m1 atx
    By corsab in forum Power Supplies
    Replies: 10
    Last Post: 08-21-2005, 09:03 PM
  5. Wanted. M1 ATX Lead..
    By CdRsKuLL in forum Classified Archive
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2005, 10:57 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •