Results 1 to 2 of 2

Thread: newbi with no power !

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1

    newbi with no power !

    Hey guys, i got 2 screens on each headrest that lost power.

    I bought the truck with the screens installed so i dont know much about it.

    What would be the first place to look. Is there a fuse that might have blown out ? my indash screen works fine.

  2. #2
    It ain't easy being a green moderator meddler's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Steps out the front of Henson's workshop or Sydney
    Posts
    2,783
    try and find where the screens get power from. If they have been installed correctly, there will be a fuse in the power cable. If both screens went at the same time then I would say it is the fuse.
    Never let the truth get in the way of a good story

Similar Threads

  1. Power supply Problem
    By xGROMx in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2007, 01:19 PM
  2. Power inverter problem.
    By blackedoutxb in forum Power Supplies
    Replies: 13
    Last Post: 11-14-2005, 09:51 AM
  3. N00b Power Question
    By jamiewhittingha in forum Power Supplies
    Replies: 15
    Last Post: 03-25-2005, 12:08 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 06-15-2004, 09:29 PM
  5. Opus power supply issue
    By dmazyn in forum Power Supplies
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2003, 06:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •