Results 1 to 4 of 4

Thread: problem with power opus power supply in the car

  1. #1
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712

    Unhappy problem with power opus power supply in the car

    when I power on the cpu in the car, it starts to turn on then shut off. The green light on the opus 150 power supply blinks three time in a row. which tells me theres a problem with the voltage or power supply. Well I know it not the power supply, because I hooked the cpu on the desktop in my house, using dc-power 15amp power supply, and it worked normal. started up fine. In the car its a differant story, which has to be the voltage is out of range. how would I be able to correct this?

  2. #2
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743
    Have you checked the voltage your supplying the opus with? If not get a meter and test it.
    Where are you currently running the supplies from and in what size cables?
    Make sure you have a good ground.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

  3. #3
    Maximum Bitrate customaudioman's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Maryland
    Posts
    712
    I found the problem with my carcpu. it was a bad ground. thanks for your help.

  4. #4
    Maximum Bitrate v8 scimitar's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    743

    Smile

    No problem, Least it was something simple in the end.
    Visit my site V8 Scimitar

    SP13000, 300GB SATA HD, 1GB DDR. Opus 150, K301 screen, Cisco WIFI, AQmax GPS, RoadRunner and FreeDrive, Sony MEX-R5 head unit. 4 years installed and it just keeps running!

Similar Threads

  1. Opus Power Supply Issue
    By Master X in forum Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 06-27-2006, 07:19 PM
  2. VIA and Mini-box Announce First Sub-$300 Car PC Kit
    By Goofus in forum General Hardware Discussion
    Replies: 27
    Last Post: 03-13-2006, 11:28 AM
  3. FS: 90watt Opus Power Supply
    By Nico3k in forum Classified Archive
    Replies: 8
    Last Post: 03-09-2005, 07:23 PM
  4. opus 150w no power
    By rainman in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-09-2005, 02:39 PM
  5. Power Supply Without Opus
    By chewy747 in forum Power Supplies
    Replies: 8
    Last Post: 09-15-2004, 03:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •