Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 44

Thread: Im pretty sure im retarded

  1. #1
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112

    Unhappy Im pretty sure im retarded

    I just got my routis software, and now im trying to get navivoice to work. "trying" being the keyword. I got sapi installed did the voice training and stuff. But i can not figure out for the life of how to get routis to work with navivoice. I looked everywhere through the forum and i just cant find simple enough instructions for a dumbass like myself. I tried to edit the ini file so it points to routis instead of iguidance like so...

    programs]
    program_name1=IntellinavWCls
    program_name400=C:\Program Files\Deluo\Routis\Routis.exe
    program_name406=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE
    program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe

    Im pretty sure im missing something, so what im pretty much asking is for someone to please hold my hand and guide me though this. My head feels like its going to explode, been reading through the fourms for the past 4 hours trying figure it out.

  2. #2
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    It's not you, my documentation is lacking.... majorly

    Code:
    [programs]
    program_name1=
    program_name400=c:\Program Files\Deluo\Routis\Routis.exe
    program_name406=C:\Program Files\FrodoPlayer\FrodoPlayer.EXE
    program_name454=c:\WINDOWS\system32\notepad.exe
    
    program_directory1=
    program_directory400=c:\Program Files\Deluo\Routis
    
    program_params1=
    
    program_title305=ThunderRT6FormDC
    program_title306=ThunderRT6FormDC
    program_title307=ThunderRT6FormDC
    program_title308=ThunderRT6FormDC
    program_title309=ThunderRT6FormDC
    program_title310=ThunderRT6FormDC
    program_title311=ThunderRT6FormDC
    program_title400=ThunderRT6MDIForm
    program_title405=ThunderRT6MDIForm
    program_title406=ThunderRT6FormDC
    program_title411=ThunderRT6FormDC
    That's what I currently have. I'm guessing that it was telling you that its missing sound files (because you didn't specify the directory) and my program was clicking ok and exiting too quickly for you to see. To get it to work now, say 'Leelo" and then say "Open Navigation".

  3. #3
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Ok. The problem was: you have to activate listening by saying 'leelo'.

  4. #4
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112
    yeah i said leelo, he said listening....but when i try to open navigator its not working....im thinking that i need to train it a little more. but now i think i understand how it works. thanks

  5. #5
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by netboy
    yeah i said leelo, he said listening....but when i try to open navigator its not working....im thinking that i need to train it a little more. but now i think i understand how it works. thanks
    Yeh, train it more. If you want to know which command it understood then you should open the window and look at the number, and then find that number in the XML file. I did only one more training session and it understands me much better now I'll probably do all of them once I actually build a computer in my car.

  6. #6
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112
    yeah i only did 2 sessions, gonna do more, thanks, i think i got it figured it out now

  7. #7
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by netboy
    yeah i only did 2 sessions, gonna do more, thanks, i think i got it figured it out now
    Ok. But the main thing is that it works, right?

  8. #8
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112
    well.....im talking to it fine....thats about it. i say "leelo" comp says "listening". I say "open navigation" nothing happens. i tried 40 times. but when i say any of the other navigation commands it displays 401-405 depending on what i said. so i think its working, but for some reason it wont open navigation or recoginze the command. but when i talk to it it recognizes the commands.

  9. #9
    My Village Called 0l33l's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    10,516
    Quote Originally Posted by netboy
    well.....im talking to it fine....thats about it. i say "leelo" comp says "listening". I say "open navigation" nothing happens. i tried 40 times. but when i say any of the other navigation commands it displays 401-405 depending on what i said. so i think its working, but for some reason it wont open navigation or recoginze the command. but when i talk to it it recognizes the commands.
    My guess is that you're missing command 400 in your XML file. The top should look like this:

    Code:
          <!-- Navigation Commands --> 
          <p val="400">open navigation</p>
          <p val="401">close navigation</p>
          <p val="402">minimize navigation</p>
          <p val="403">restore navigation</p>
          <p val="404">maximize navigation</p>
          <p val="405">focus navigation</p>
    I think yours looks like:
    Code:
          <!-- Navigation Commands --> 
          <p val="401">close navigation</p>
          <p val="402">minimize navigation</p>
          <p val="403">restore navigation</p>
          <p val="404">maximize navigation</p>
          <p val="405">focus navigation</p>

  10. #10
    Constant Bitrate
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    bakersfield, ca
    Posts
    112
    nope mine is right, it has the 400 value line

Page 1 of 5 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 06-08-2006, 05:15 PM
  2. This is pretty damn cool
    By liquid_smoke in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2004, 09:33 AM
  3. Looks like a pretty good LCD monitor
    By Quattro in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 12-19-2003, 06:13 PM
  4. sales reps are retarded.
    By santeematt in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2002, 04:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •